Filmare nunta – Furtul miresei

Furtul miresei intr-o filmare nunta

Dragi miri, pentru acei dintre voi ce doresc sa respecte traditiile ca la carte, voi scrie un articol despre ce inseamna furtul miresei intr-o filmare nunta.

Traditiile noastre de nunta sunt frumoase si ar fi pacat sa nu fie surprinse de catre un cameraman nunta. Daca decideti sa respectati traditia si sa acceptati ca mireasa sa fie furata asigurati-va ca un videograf profesionist va fi alaturi de mireasa, captand acest moment. Comunicati cu videograful si spuneti-i de la inceput despre cum o sa decurga evenimentele la nunta voastra, respectiv daca se va fura mireasa sau nu.

Sunt totusi anumite conditii pentru ca furtul miresei sa poata fi vizualizat intr-o filmare nunta. In cazul in care optati pentru un pachet de filmare cu o camera nu se poate filma furtul miresei fara a lipsi informatia de la restaurant. Si atunci va aparea o lipsa informationala in filmul de nunta. Durata in care mireasa va lipsi nu trebuie sa fie prea mare, intrucat nunta nu are nici un farmec fara mire si mireasa. Totodata locatiile ar trebui sa fie cat de cat ingrijite si luminate pentru a putea transmite cat mai bine trairile din acel moment.

In concluzie, aveti grija sa luati in considerare durata, locatia si nu in ultimul rand posibilitatea cameramanului de a insoti mireasa.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment