Filmare nunta – culoarea nuntii

Cum aleg culorile pentru o filmare nunta reusita?

Dragi miri, una dintre deciziile importante ce stau la baza unei nunti este alegerea culorii nuntii. Aceasta implica culoarea salonului, a decoratiunilor, a rochilor, a florilor. Sunt mici “secrete” ce trebuie urmarite in alegerea culorii nuntii.

In primul rand cand alegem culoarea nuntii trebuie sa ne asiguram ca aceasta se va potrivi cu tema locatiei. In al doilea rand este de preferat sa se aleaga culorile in functie de sezon. In general pentru sezonul cald este bine sa alegeti culori calde, iar pentru sezonul rece culori reci. De exemplu, primavara puteti alege: lila, verde deschis, galben deschis; vara se poate folosi rosu, mov, roz. Toamna se potrivesc nuantele de auriu, portocaliu, bej, iar iarna se poate merge pe argintiu, verde smarald, rosu inchis.

Poti alege o culoare, sau o combinatie de culori, dar sfatul meu este sa nu combini niciodata mai mult de 3 culori. Este important sa alegi culoarea care iti place cel mai mult si care te reprezinta. Atunci cand alegi o culoare trebuie sa te gandesti bine, pentru ca acea culoare iti va reprezenta filmul de nunta, si o vei vedea toata ziua nuntii. Toate decoratiunile, florile si rochiile domnisoarelor de onoare trebuie sa fie in ton.

Culoarea nuntii are un rol important in filmare nunta deoarece ochiul uman este sensibil la perceperea culorilor, iar daca acestea nu se potrivesc imediat va deranja la privire. Pana la urma cu totii vrem sa ne uitam cu placere la acest eveniment unic din viata noastra.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment