Filmare nunta cu macara

Ce presupune o filmare cu macara?

Sunt miri care doresc o filmare nunta cu macara pentru a avea parte de o nunta in stil cinematografic. Asa ca scriu acest articol pentru a va informa ce presupune o filmare cu macara.

In primul rand, montarea unei macarale dureaza circa 40 de minute si este nevoie de un spatiu relativ mare de lucru, pe o raza cuprinsa intre 2m si 10m in jurul macaralei. In cazul in care se foloseste macaraua in toate locatiile de filmare, trebuie sa acordati videografului cel putin o ora, in fiecare locatie, pentru a monta si demonta macaraua.

In al doilea rand, o filmare nunta cu macara necesita experienta si cunoastere din partea videografului. Un videograf profesionist va folosi obiective diferite cand este vorba de o filmare cu macara. In plus, este nevoie de cel putin o camera aditionala, pe langa cea montata pe macara, pentru a avea cadre de legatura pentru filmarea generala.

Nu in ultimul rand, o filmare nunta cu macara necesita doua persoane ce stau in spatele macaralei, pentru a o controla si a asigura o incadratura corespunzatoare.

In concluzie, o filmare nunta cu macara presupune resurse aditionale, un staff profesionist, timp pentru montare si demontare si, un spatiu de lucru liber.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment