Filmare botez – ce inseamna?

Ce presupune filmare botez?

filmare botezUn cameraman profesionist nu se limiteaza doar la filmari nunti. Din contra, va cauta cat mai multe evenimente pentru a se dezvolta si pentru a creea. Un astfel de eveniment este si botezul. Botezul este un eveniment unic in viata unui copil, deoarece o data iti primesti numele crestin. Acest eveniment merita pastrat in viata oricarui parinte intr-un mod cat mai placut si cat mai artistic.

Filmarea botezului, ca si a oricarui eveniment, presupune in primul rand o comunicare foarte buna intre parinti, nasi si videograf. Pentru ca filmarea sa iasa calitativa trebuie sa ii oferi conditii videografului pentru a crea.

Probleme ce pot aparea in filmare botez

Atunci cand este vorba despre o filmare intr-un lacas de cult, apar probleme delicate, ce trebuie rezolvate cu cat mai mult tact. Este bine ca parintii si nasii sa vorbeasca dinainte cu preotii si sa ii puna in tema cu dorintele pe care le au, ca vor sa angajeze un videograf profesionist pentru filmare botez.

Problema principala cu care se confrunta un videograf profesionist este practicarea botezurilor multiple. Preotii nu au cum sa inteleaga de ce este asa de problematic pentru cameramanii profesionisti sa filmeze atunci cand are loc botezarea a 3-4 copii in acelasi timp. De exemplu daca toti parintii apeleaza la videografi profesionisti pentru botezarea copiilor lor va iesi un intreg fiasco.In primul rand este greu sa eviti alte persoane si cred ca oricine ar dori la un eveniment asa special sa vada persoanele cunoscute, si nu straini care nu au nici o legatura cu sarbatorirea evenimentului lor. In al doilea rand un videograf profesionist are nevoie de spatiu, de libertate de exprimare pentru a crea. Daca sunt mai multi cameramani, fiecare cu luminile lor, de exemplu, atunci filmarea nu va iesi calitativa. Pe langa faptul ca filmarea nu va fi calitativa mai este vorba si de inghesuiala care iese din 3-4 botezuri in acelasi timp. Fiecare parinte va invita apropiatii sa se bucure alaturi de ei de acest eveniment minunat.

Consider ca un botez este un eveniment special si personal, care merita imortalizat intr-un mod cat mai artistic si profesionist. Pana la urma un copil este sufletul familiei. Va invit sa urmariti mai jos o filmare calitativa botez.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment