Femeile care insala

Cum sunt femeile care insala si care sunt motivele pentru care fac lucrul acesta? Materialul nostru va evidentia cateva dintre motivele pentru care doamnele ar putea calca stramb si s-ar putea incurca intr-o alta relatie, pe langa cea pe care o au deja. Nu numai barbatii fac astfel de greseli. Si femeile, chiar daca ar putea sa para greu de crezut, pot avea amanti. Insa ratiunile pot fi complet diferite comparativ cu cele ale domnilor. Asa ca, daca v-ati intrebat ce o determina pe o femeie sa ia hotararea de a risca si de a avea o relatie extraconjugala, in articolul acesta puteti gasi cateva dintre multiplele raspunsuri. Sa vedem, asadar, cum sunt femile care insala si de ce fac asta.

Femeile care insala

Dreamatico

Femeile care insala si motivele lor

Poate fi usor sa aiba dubii in privinta iubitului, mai ales in urma unor experiente din trecut care au facut-o sa isi piarda increderea in relatii. Iar cand apare un barbat care pare diferit si stie ce sa spuna sau sa faca, ei bine, ea ar putea incepe sa vada relatia actuala cu alti chi, poate avea dubii in privinta ei si in ceea ce il priveste pe actualul partener.

Motive legate de actualul partener. In timp ce barbatii pot insela pentru ca gasesc o femeie pe care o considera sexy si nimic mai mult, in cazul doamnelor ar putea fi un pic mai complicat, in sensul ca relatia extraconjugala ar putea avea rolul de a-i demonstra ceva partenerului: nu primesc suficienta atentie din partea iubitului, vor sa ii atraga atentia, sa ii arate ca desi si-a pierdut interesul fata ea ea, in cazul altora lucrurile sunt diferite etc.

Femeile care insala

7 Themes

Femeile care insala fac asta pentru ca sunt mai bine tratate de amant decat de pertener. Nu este vorba despre contul din banca, despre maisna pe care o conduce (sau nu mereu), ci despre modul in care barbatul acela o face sa se simta. Asa ca, daca se va simti speciala pentru celalalt barbat care a aparut in viata ei, atunci sansele ca o aventura sa inceapa sunt foarte mari.

Se simt vulnerabile. Babrbatii nu au nevoie decat de o sticla de alcool si o femeie sexy pentru a insela. Femeile, pe de alta parte, daca se simt vulnerabile, indiferent de cantitatea de alcool ingerata, indiferent de circumstante, vor incepe o relatie si cu un alt barbat daca acesta va sti ce sa spuna si ce sa faca in momentul in care ea trece prin momente in care se simte vulnerabila.

Lucrurile materiale. Stim cu totii ca femeile care insala pot fi doamne sau domnisoare care nu cauta altceva in afara de un portofel plin, o masina de fite etc. Asa ca si situatia materiala a unui potential amant ar putea contribui la inceperea aventurii.

Femeile care insala nu sunt rare. Fiecare are propriile motive si nu suntem aici pentru a judeca pe cineva, sunt alegerile fiecaruia, iar ei sunt cei care vor suporta consecintele, nu noi. Asa ca sa nu aratam cu degetul pe nimeni.

Si pentru a incheia articolul intr-un mod mai optimist, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment