Femeile care ii cer in casatorie pe barbati

Cererile in casatorie sunt visul oricarei femei. Iubitul lor, in genunchi, le intreaba daca vor sa isi petreaca tot restul viatii impreuna. Emotionant! Dar ce putem spune despre femeile care ii cer in casatorie pe barbati? Nu sunt des intalnite astfel de cazuri, dar exista totusi, asa ca sa vedem care este situatia in aceste cazuri. De ce ar face ele asta? Si, cum ar putea vedea oamenii o astfel de situatie? Este ea de preferat?

Femeile care ii cer in casatorie pe barbati

Marie Claire

Femeile care ii cer in casatorie pe barbati

Regulile nescrise spun clar ca barbatii sunt cei care isi iau inima in dinti si fac cererea in casatorie. Insa, mai exista si exceptii de la regula. Ei se afla de cealalta parte a baricadei si sunt intrebati daca vor sa fie sotii femeilor alaturi de care formeaza un cuplu. Este, oare, un lucru gresit? Nu, cu siguranta nu. Dar ar putea fi… diferit. Asta pentru multi vor sustine ca este evident cine este „cocosul” in relatie si cine va avea mereu un cuvant de spus. Insa, nu trebuie sa privim lucrurile din aceasta perspecitva si asta pentru ca trebuie sa existe egalitate intr-un cuplu. Asa functioneaza lucrurile. Intotdeauna este bine sa fie un echilibru, astfel incat problemele sa fie evitate.

Femeile care ii cer in casatorie pe barbati fac gestul acesta pentru ca isi iubesc partenerii. Desigur, sunt inzestrate si cu o anumita doza de curaj. Nu oricine ar putea face asta. Poate din teama de un refuz, ori pur si simplu pentru ca au vistat atat de mult la ziua in care se vor logodi, incat nu pot concepe ideea ca ele vor fi cele care vor initia totul. Si, daca mai punem la socoteala faptul ca se obisnuieste ca barbatii sa fie cei care le propun femeilor sa se casatoreasca, atunci este clar ca multe nu vor putea face pasul cel mare.

Femeile care ii cer in casatorie pe barbati

Kovla

Barbatii ar putea sa nu fie incantati de ideea de a fi ceruti in casatorie. Este vorba, poate, si despre orgoliul lor masculin care va avea de suferit. Plus ca, in comparatie cu femeile, unii barbati s-ar putea speria mai usor de ideea de casnicie. Si, ceruti de soti, ar putea fugi mancand pamantul. Mai ales daca vorbim despre barbati care nu prea sunt in acel punct al vietii in care se simt pregatiti sa intemeieze o familie. Desigur, au o relatie, poate de foarte mult timp, insa casatoria nu se afla printre planurile lor. Cel putin nu in acele momente. Si, de ce sa fie femeile cele care, inarmate cu un curaj de nedescris, adreseaza marea intrebare?

Femeile care ii cer in casatorie pe barbati ar putea fi considerate diferite. Nu neaparat in sens rau, insa adevarul fiind spus, cate dintre ele ar putea face asta? Sa incalci niste reguli nescrise nu poate fi usor. Desigur, ele fac asta ca o dovada a iubirii, insa chiar si asa, nu oricine este facut pentru asta.

Si acum, la final, va propun sa vizionati clupri de nunta ale unui videograf profesionist. Le gasiti pe StudioBlitz. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment