Fashion bloggerita Ioana Grama s-a casatorit

Ioana Grama este una din cele mai populare vloggerite din Romania. Ioana Grama si sotul ei, Alex urmeaza sa devina parintii unei fetite in aproximativ doua luni. Fashion bloggerita Ioana Grama s-a casatorit civil cu Alex pe data de 24 august, iar petrecerea a avut loc langa lacul Tarnita, in Cluj Napoca. La petrecere, invitatii au fost nevoiti sa respecte un dress code si anume all white.

Fashion bloggerita Ioana Grama s-a casatorit

Ioana a fost discreta in ceea ce priveste relatia sa cu Alex pana a simtit ca e momentul sa faca povestea lor de dragoste cunoscuta. Pe instagramul sau, aceasta i-a facut o declaratie de dragoste impresionanta acestuia: “Când l-am întâlnit pe Alex prima dată trebuie să vă spun că nu intenţionam să mă îndrăgostesc, având în minte toate experienţele mele din trecut. Dar s-a întâmplat, când este să fie, universul are grijă de toate. Dacă nu îţi oferi şansa să trăieşti acea experienţă, n-o să ştii niciodată cum ar fi fost. Deci da, îndrăgosteşte-te, fii curios, umple-ţi inima de fericire şi trăieşte cele mai frumoase momente ale vieţii. Te iubesc, Alex! Îţi mulţumesc că mi-ai arătat încă o dată ce înseamnă dragostea adevărată.”. Aceste cuvinte sunt emotionante si ne fac sa credem ca povestile de dragoste din romane chiar exista.

Petrecerea a avut loc in mijlocul naturii pe un ponton inconjurat de padure unde au fost invitate aproximativ 80 de persoane. Nasii acestora sunt Sanziana Iacob si iubitul ei Alexandru care este chef bucatar.

In aceasta zi importanta, Ioana Grama a decis sa poarte doua rochii, una pentru momentul cununiei civile si una pentru petrecerea de dupa. Rochia pentru cununia civila marca V:PM Atelier a fost una lunga, ivoar si cu manecile bufante. Aceasta a decis sa accesorizeze rochia cu o funda neagra care sa se potriveasca cu incaltamintea si anume o pereche de pantofi tip stiletto. Rochia poate fi achizitionata de pe site-ul www.vpmatelier.com la pretul de 5200 lei. In ceea ce priveste makeup-ul, aceasta a ales un machiaj luminos, dar accentuat printr-un ruj rosu, iar parul a fost prins intr-un coc lejer.

Fashion bloggerita Ioana Grama s-a casatorit

Cununie civila Ioana si Alex. Sursa: Instagram

Fashion bloggerita Ioana Grama s-a casatorit

Cununie Ioana si Alex. Sursa: Instagram

Cea de a doua rochie pe care fashion bloggerita a purtat-o la petrecere a fost realizata la Atelierul Aerial din Iasi. Rochia este compusa dintr-un body acoperit de un tul transparent cu broderii in forma de future, iar aceasta a fost completata de o pereche de pantofi nude. La petrecere, Ioana Grama a optat pentru un machiaj fresh si natural, iar parul a fost lasat lejer pe spate, fiind prins doar o parte din aceasta in coada. Look-ul acesteia de la petrecere a fost cu siguranta unul natural.

Fashion bloggerita Ioana Grama s-a casatorit

Petrecere Ioana si Alex. Sursa: Instagram

Fashion bloggerita Ioana Grama s-a casatorit

Petrecere Ioana si Alex. Sursa: Instagram

La cununia civila, mirele a purtat un costum nude pe care l-a completat cu un tricou alb, simplu si o pereche de tenisi. La petrecerea de dupa acesta a decis sa poarte o camasa si o pereche de pantaloni lejeri, ambele piese fiind de culoare alba pentru a respecta dresscode-ul impus.

Noi le uram casa de piatra acestora si o viata fericita impreuna!

Despre autor

A Anca

Leave a Comment