Faci nunta toamna? Iata ce trebuie sa stii

Daca faci nunta toamna, atunci trebuie sa cunosti toate beneficiile acestui lucru. Mai jos vei gasi o lista cu unele idei deosebite astfel incat evenimentul sa fie unul pe care toata lumea si-l va aminti cu mare drag si cu zambetul pe buze.

teilor.ro

Faci nunta toamna? Iata ce trebuie sa stii

1. Cos cu mere pentru invitati. Daca ai de unde sa faci rost de mai multe mere pe care sa le pui intr-un cos frumos ornat, la intrarea in local, atunci de ce sa nu faci asta?

2. Motive specifice toamnei. Ai putea, spre exemplu, sa scrii numele invitatilor pe o hartie in forma de frunze. Dupa aceea, sa o prinzi de servetele si puse pe masa, acolo unde se vor aseza invitatii.

3. Pantofi potriviti pentru cest senzon. Spre exemplu, ai putea purta la nunta pantofi din catifea.

teilor.ro

Faci nunta toamna? Iata ce trebuie sa stii

Faci nunta toamna? Iata ce trebuie sa stii

4. Coronite din flori. Florile de toamna sunt superbe. Asa ca tu, in calitate de mireasa, ai putea purta o astfel de coronita. De asemenea, acelasi lucru il pot face si domnisoarele de onoare.

5. Fructele de sezon. De ce sa nu puneti la fiecare masa un cosulet plin cu fructe de sezon? Invitatii se vor bucura de ele, de culorile lor, dar mai ales de gustul lor deosebit.

6. Semineu. De ce nu? Daca nunta va avea loc in octombrie, atunci petrecerea d enunta se poate desfasura intr-un local cu semineu. Invitatilor le va placea tare mult lucrul acesta.

7. Deserturi specifice. Puteti profita de fructele toamnei pentru a le servi invitatilor deserturi facute cu astfel de ingrediente. Le puteti include intr-un candy bar.

teilor.ro

8. Peisaje minunate. Fotografiile de nunta vor fi incredeibile. Culorile toamnei vor arata tare bine in pozele de nunta.

9. Decor de sezon. Ai putea folosi tot ceea ce ofera toamna pentru un decor deosebit. Spre exemplu, dovleci, frunze, fan si orice altceva. Mai ales daca nunta va avea loc in aer liber, atunci puteti amenaja spatiul asa cum va doriti.

10. Cicolata calda. Poate temperaturile nu vor fi ridicate, dar asta nu inseamna ca nimeni nu se va bucura de eveniment. Le puteti servi invitatilor ciocolata calda sau ceai cu diferite arome. Vor aprecia.

CITESTE SI: Avantajele si dezavantajele nuntilor de toamna
CITESTE SI: De ce sa faci nunta toamna

Faci nunta toamna? Iata ce trebuie sa stii

Faci nunta toamna? Iata ce trebuie sa stii

teilor.ro

11. Paturi colorate. Daca nunta se va desfasura afara, atunci cateva paturi colorate care sa ii incalzeasca pe invitati cand este rece, pot fi o idee buna.

12. Buchetul miresei va fi unul deosebit. Poti folosi florile de toamna pentru a crea un buchet de mireasa deosebit. Va fi colorat, parfumat si va fi pe placul tuturor.

13. Invitatiuile de nunta pot fi unele cu motive specifice anotimpului in care va avea loc nunta. Spre exemplu, ati putea alege invitatii de nunta pe care sa le accesorizati cu orice motiv specific toamnei.

14. Puteti orna tortul de nunta cu fructe sau chiar cu flori care se gasesc toamna. Va fi unic, deosebit si va deveni o amintire frumoasa atat pentru voi, cat si pentru invitatii vostri.

15. Mere caramelizate. Un desert care ii va bucura cu siguranta pe invitati.

Asadar, daca faceti nunta toamna, atunci ideile de mai sus va pot fi de ajutor. De asemenea, puteti include in cadrul nuntii orice altceva. Profitati de furmusetea acestui anotimp si organizati cea mai frumoasa nunta. Iar acum, inainte de a pune punct materialului, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment