Pace cu soacra ta

Indiferent că ești o viitoare mireasă și ai auzit că toate soacrele sunt rele, sau că ești trecută deja prin experiența nunții, și tot nu te înțelegi bine cu mama soțului tău, uite un sfat care va face numai bine familiei tale, fă pace cu soacra!

teilor.ro

Fă pace cu soacra

Atunci când spun -fă pace cu soacra – o spun pentru că sunt convinsă că sunt multe aspecte la care care nu te-ai gândit, și ai privit lucrurile în mod subiectiv, punând pe tavă doar problemele și sentimentele tale.

Cu siguranță te superi atunci când ea intervine în discuțiile tale cu partenerul tău, sau atunci când ea îl sună zi de zi, întrerupându-vă programul, sau atunci când vine la voi și iscodește, sau atunci când îți critică mâncarea, sau atunci când, și atunci când. Ei bine, când vei afla ce stă la baza tutuor acestor lucuri, cu siguranță, chiar tu vei fi cea care vei spune: Fă pace cu soacra!

ele.ro

ele.ro

De ce soacra pare rea

“Socră, soacră-poamă acră” spune un proverb, iar în unele cazuri, poate fi exact așa, de-a binelea, însă de cele mai multe ori, acest proverb este doar un mit, căci în momentul în care vei înțelege că soacra este femeia care l-a născut și l-a crescut pe bărbatul pe care tu îl iubești, vei dori, ușor ușor să faci pace cu soacra.

teilor.ro

De obicei, nurorile sau viitoarele nurori se plâng de faptul că soacrele își sună des băieți, care, de fapt, sunt deja ditamai bărbații. Ceea ce uită ele este că ei tot au rămas copii în sufletul mamei lor. Fă pace cu soacra, căci ceea ce face ea, este să-și sune puiul, nu vrea să te supere pe tine.

avantaje.ro

avantaje.ro

Un alt motiv de supărarea este faptul că socrele tind să-și critice nurorile. De fapt, de multe ori, ele fac acest lucru din gelozie. Da, din gelozie. Ele știu că băieții lor își iubesc nevestele și sunt geloase pentru că, într-un fel sau altul, au piedut atenția copiilor, care acum este îndreptată asupra nevestelor.

Ultimul motiv este că soacrele încercă să-ți controleze nurorile. Acest lucru se întâmplă pentru că ele au avut grijă de băieții lor până atunci când ai apărut tu. Când el a plecat din casa mamei sale pentru tine, ea s-a simțit abandonată. Încercând să-și controleze copiii și nurorile, ele doar arată cât de tare se simt date la o parte.

De ce sa faci pace cu soacra

Făcând pace cu soacra, nu înseamnă că îi vei permite orice, dar înseamnă că o vei accepta în viața voastră, dar stabilind anumite limite. Acest lucru i-l veți comunica și ei, într-un mod elegant.

teilor.ro

stubioblitz.ro

stubioblitz.ro

Gândește-te la faptul că soțul tău, sau viitorul tău soț, pe tine te cunoaște de câțiva ani, și chiar dacă a ales să-și împartă viața cu tine, pe mama lui o cunoaște de când există. El este cel mai afectat de această situație, pentru că se simte între ciocan și nicovală. Făcând pace cu soacra, soțul tău va aprecia acest lucru. El te va respecta mai mult pentru faptul că tu ți cont de setimentele lui, și ai făcut pace cu soacra, chiar dacă nu ți-a fost ușor să lași în spate anumite cuvinte grele, sau chiar gesturi.

La final de articol, în caz că tot vă întrebați cum să o scoateți la capăt cu soacra, vă invit să citiți acest articol dar și pe acesta.

Despre autor

M Olga

Leave a Comment