Exista dragoste la prima vedere?

Dragostea la prima vedere! Romantic, nu? Cu siguranta exista in filme, ai vazut de nenumarate ori acele povesti de dragoste care te-au facut sa visezi cu ochii deschisi la momentul acela in care vei trai si tu o astfel de poveste. Sunt multe persoane care sustin ca lor li s-a intamplat, ca exista dragoste la prima vedere. Insa ce spun specialistii? Afla detaliile din randurile care urmeaza.

Exista dragoste la prima vedere?

Potrivit specialistilor care au realizat anumite studii, se pare ca intr-adevar oamenii se indragostesc la prima vedere. Este vorba despre o atractie care se simte imediat ce persoanele respective se intalnesc si ulterior vor ajunge sa formeze un cuplu. Exista si persoane care sustin ca aceasta atractie nu este reala si ca oamenii doar isi creeaza anumite iluzii legate de dragostea aceea care apare instantaneu. Insa, aceasta nu este o explicatie ce poate fi aplicata in cazul tuturor celor care sustin ca s-au indragostit la prima vedere.

Exista dragoste la prima vedere?

The Johns Hopkins News-Letter

Un alt lucru pe care specialistii il subliniaza este acela ca ne este mult mai nusor sa ne indragostim la prima vedere de oamni frumosi. Daca persoana pe care o vezi este atragatoare, atuni cresc sansele sa te indragostesti de ea la prima vedere. Desigur, fiecare persoana vede frumusetea intr-un anumit fel, este un termen relativ, si poate unii oameni considera atragatoare/frumoase alte persoane pe care altii nu le vad in acelasi fel.

Se pare ca barbatii se indragostesc la prima vedere mai des decat femeile. Nu se stie inca de ce se intampla asta. Exista o explicatie potrivit careia femeile sunt mult mai selective cand vine vorba despree alegerea partenerului de cuplu. De asemenea, barbatii se pot indragosti la prima vedere de mai multe ori, de mai multe femei. Insa daca se va ajunge sau nu la o poveste de dragoste, la formarea unui cuplu, asta este o cu totul alta poveste.

Foarte rar se intampla ca dragostea la prima vedere sa fie un sentiment reciproc. De cele mai multe ori, numai ea sau numai el se indragosteste de celalalt. Da, in filmele romantice povestea este cu totul diferita, insa in viata reala sunt mult mai rare cazurile in care dragostea la prima vedere este reciproca.

Dragostea la prima vedere nu este chiar dragoste. Asta deoarece cand vorbim despre dragoste, vorbim despre intimitate, devotament si pasiune, care nu au cum sa existe in primele secunde sau minute in care oamenii se vad. Este nevoie de timp pentru a se ajunge acolo.

Exista dragoste la prima vedere?

Wikimotive

Deci, pentru romantici exista vesti bune. Da, exista dragostea la prima vedere. Insa nu este acea poveste de dragoste pe care o vedem in filmele romantice, ci mai repede vorbim despre acea atractie puternica ce ii face pe oameni sa devina deschisi la ideea de a avea o relatie cu acea persoana fata de care se simt atrasi.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat raspunsul la aceasta intrebare legata de dragostea la prima vedere, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai gasit un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment