Esti facut/a pentru casatorie?

Sunt unele persoane care prefera sa nu se castaoreasca. Iar motivele pentru care iau o astfel de decizie sunt variate. Nu stii inca daca esti facut/a pentru casatorie? Ei bine, in primul rand trebuie sa simti lucrul acesta. Te-ai vazut vreodata intr-un astfel de rol? In rolul de sot sau de sotie? Afla mai multe detalii din randurile de mai jos.

Esti facut/a pentru casatorie?

1. Poti sa fii singur/a? Este important sa stii ca te poti baza pe tine si numai pe tine, ca nu trebuie sa fii dependent/a de cineva. Este important sa stii sa fii si doar tu cu tine, deoarece in felul acesta ii poti acorda si celuilalt spatiul de care are nevoie. Asta deoarece intr-o relatie, in casnicie, nu aveti cum sa stati tot timpul lipiti unul de celalalt.

Esti facut/a pentru casatorie?

Esti facut/a pentru casatorie?

2. Cum stai cu emotiile? Este foarte important intr-o relatie sa iti poti exprima sentimentele. Daca nu poti sa arati cand esti trist/a, fericit/a sau cand traiesti alte sentimente, atunci este o problema. Pentru ca o relatie sa functioneze, pentru care un mariaj sa functioneze, trebuie sa fii capabil/a sa iti arati sentimentele.

3. Cum stai cu banii? Nu spune nimeni ca trebuie sa ai miliarde de lei pentru a te casatori. Insa este nevoie de o anumita stabilitate financiara. Sau mai mult decat atat, este vorba despre atitudinea pe care o ai in momentul in care apar unele probleme financiare, despre modul in care stii sa iti pastrezi calmul, dar si sa le rezolvi.

4. Conteaza pentru tine ce spun ceilalt? Te lasi influentat/a de cele spuse de prieteni sau de familie? Este important sa stii ce vrei tu, nu ce vor altii pentru tine sau ce considera ca ar fi mai bine pentru tine. Cand esti intr-o relatie, cand esti castaorit/a, nu trebuie sa tii cont de cele spuse de altii, ci sa te bazezi pe tine, pe ceea ce iti doresti, pe ceea ce simti si pe ceea ce iti doresti.

CITESTE SI: Lucruri mai putin cunoscute despre casatorie
CITESTE SI: Ii este teama de casatorie? Ce trebuie sa faci

Esti facut/a pentru casatorie?

Esti facut/a pentru casatorie?

5. Esti multumit/a de cariera ta? Nu este obligatoriu sa fii. Insa, daca stii ca urmeaza sa fii promovat/a sau, din contra, vrei sa fii promovat si muncesti mai mult, poate nu te vezi intr-o relatie serioasa sau casatorit/a. Sunt multe persoane care prefera sa se axeze mai mult pe un singur segment al vietii si simt ca nu se pot implica intr-o relatie serioasa deoarece asta i-ar impiedica sa ajunga acolo unde si-au propus.

6. Te ascunzi de probleme? Dupa o despetire, poate iti schimbi look-ul. Poate postezi pe retelele de socializare anumite lucruri care arata cat de minunata este viata ta, cand, in realitate, stai pe canapea, mananci inghetata si te uiti la seriale. Ideea este ca nu trebuie sa faci anumite lucruri doar pentru a masca realitatea. Iti vopsesti parul ca sa iti distraga atentia de la suferinta provocata de despartire, le arati altora cat de minunata este viata ta pentru ca astfel vei incepe sa crezi si tu asta. In cazul casatoriei lucrurile stau la fel uneori. Unele persoane cred ca daca ajung la latar isi rezolva anumite probleme din cuplu. In realitate, nu fac altceva decat sa isi concnetreze atentia asupra altui lucru si sa ignore realitatea. Problemele vor exista in cuplu si dupa casatorie, mai ales daca ele nu sunt rezolvate inainte.

Asadar, trebuie sa iti pui anumite intrebari petru a afla daca esti facut/a pentru casatorie. Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment