Este obligatoriu ca sora ta sa fie domnisoara de onoare?

Urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales domnisoarele de onoare? Nu stii caror persoane sa le oferi un astfel de rol la nunta? Poate ai si o sora si ti s-a tot spus ca este obilgatori ca ea sa se afle printre domnisoarele de onoare. Dar nu stii cum sa procedezi, avand in vedere ca, poate, nu sunteti foarte apropiate. Ori sunt anumite motive din cauza carora nu vrei sa ii dai un astfel de rol la nunta. Ce este de facut? Este obligatoriu ca sora ta sa fie domnisoara de onoare?

Este obligatoriu ca sora ta sa fie domnisoara de onoare?

Daca va intelegeti foarte bine, atunci este evident ca trebuie sa iti fie alaturi in ziua cea mare, si nu ca simplu invitat. Se va bucura nepsus daca iti va fi domnisoara de onoare. Asa ca abia astepti sa ii dai vestea cea mare. Insa, ce se intampla daca nu sunteti in relatii foarte bune? Pentru ca, din pacate, exista si astfel de cazuri in care fratii si surorile nu se inteleg atat de bine cum ar trebui. Este opbligatoriu sa ii oferi acest rol numai pentru ca iti este sora? Ei bine, nu, nu este. Poate ai anumite prietene care iti sunt mult mai apropiate decat sora ta. Ele cu siguranta vor fi domnisoare de onoare. Si, daca tu consuderi ca pentru sora ta nu este potrivit acest rol, atunci nu exista nicio regula scrisa sau nescrisa care te obliga sa i-l oferi. Poate fi un invitat si atat. Totul depinde de tine, de dorintele tale si bineinteles de relatia pe care o ai cu sora ta. Nu uita ca este nunta ta si tu iei astfel de decizii.

Este obligatoriu ca sora ta sa fie domnisoara de onoare?

Revelry

Daca ai mai multe surori, situatia este similara. Daca abia astepti sa le vezi imbracate in rochie de mireasa si alaturi de tine, atunci este clar ce ai de facut. Indiferent daca ai o sora sau zece, se stie cine iti va fi aproape in ziua cea mare, si nu numai ca invitati. Situatia variaza de la caz la caz, in functie de relatia pe care o ai cu familia. Insa, in general, viitoarele mirese trebuie sa stie ca ele iau deciziile si nimeni si nimic nu le obliga sa includa sau sa excluda pe cineva din randul domnisoarelor de onoare. Totul tine strict de relatia lor cu surorile, cu familia si de dorintele lor.

Bineinteles ca este ideal ca sora ta sa iti fie si domnisoara de onoare si sa aveti o relatie frumoasa, sa fiti si prietene, nu numai rude de sange. Dar daca nu se intampla asta, atunci nu trebuie sa te simti obligata sa ii acorzi anumite roluri care simti ca poate li s-ar potrivi mult mai bine altora.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat raspunsul pentru intrebarea “Este obligatoriu ca sora ta sa fie domnisoara de onoare?”, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca inca nu ai ales un videograf pentru nunta, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment