Este necesar al doilea fotograf la nunta?

Multe cupluri se intreaba daca este necesar al doilea fotograf la nunta. Daca urmneaza sa va casatoriti si inca nu stiti daca este sau nu este cazul sa angajati doi fotografi pentru a face poze la marele eveniment, atunci materialul nostru va poate fi de folos. Iata ce trebuie sa stii in legatura cu acest subiect.

Este necesar al doilea fotograf la nunta?

Sunt cupluri care decid sa aleaga un singur fotograf pentru nunta. Pe de alta parte, sunt persoane care considera ca doi fotografi sunt extrem de utili cand vine vorvba despre un eveniment atat de important. Daca decideti sa aveti doi fotografi la nunta, trebuie sa stiti ca exista numeroase beneficii. In primul rand, in acest fel va veti asigura ca toate momentele importante de la nunta vor fi surpinse de catre profesionisti. De asemenea, daca veti avea un numar mare de invitati, atunci doi fotografi va pot asigura ca toata lumea va fi fotografiata in timpul evenimentului. De asemenea, daca mirele si mireasa se pregatesc in acelasi timp pentru nunta, si in locuri diferite, atunci cel de-al doilea fotograf este mai mult decat necesar. Asta pentru ca unul singur nu ar putea sa surprinda momentul in care mirele se pregateste pentru nunta, dar si momentul in care mireasa se pregateste pentru eveniment.

Este necesar al doilea fotograf la nunta?

Este necesar al doilea fotograf la nunta?

De asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca in cadrul nuntii au loc diferite evenimente simultan. De aceea doi fotografi sunt recomandati. Spre exemplu, unul dintre ei va surprinde mireasa in timp ce merge spre altar, in timp ce celalalt va surprinde reactia mirelui in timp ce mireasa se indreapta catre el. In plus, astfel vor fi fotografiati si parintii si persoanele apropiate mirilor. Atunci cand are loc un eveniment important, in timpul unor traditii, pe langa faptul ca sunt fotografiati mirii, vor fi susprinsi si cei dragi lor, precum si reactiile acestora. Spre exemplu, dansul mirilor este un moment care nu are cum sa nu fie fotografiat. Insa si reactiile parintilor, emotionati, pot fi surprinse de un alt fotograf. Tocmai de aceea este recomandat ca la nunta sa fie doi fotografi. In acest fel, fiecare persoana este pozata. Nu numai ca veti avea la final mai multe poze, dar veti constata ca au fost fotografiate multe momente deosebite, multe reactii. Si toate acestea se vor trasforma in amintiri frumoase de care va veti bucura de-a lungul timpului si pe care le pot vedea si cei care nu au avut cum sa participe la nunta.

CITESTE SI: Detalii care nu trebuie sa lipseasca din fotografiile de nunta

CITESTE SI: Ce trebuie sa stii despre fotografiile de nunta

Este necesar al doilea fotograf la nunta?

Este necesar al doilea fotograf la nunta?

Trebuie insa mentionat faptul ca decizia de a lua un al doilea fotograf la nunta implica anumite costuri suplimentare. Asa ca asigurati-va ca bugetul va permite sa faceti asta. Daca nu puteti sa angajati doi fotografi din cauza bugetului, nu trebuie sa intrati in panica. Vorbiti cu fotograful care va veni la nunta si spuneti-i ca va doriti sa surprinda cat mai multe momente. In plus, atunci cand au loc pregatirile pentru nunta, mirele si mireasa pot face asta pe rand. In acest fel va veti asigura ca amandoi veti avea la final poze din timpul pregatirilor din ziua cea mare.

Iar acum, la final, iniante de a pune punct materialului, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un vidoegraf profsionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment