Este indicat ca invitatii la nunta sa schimbe locurile intre ei?

Poate unele persoane ti-au povestit cat de ingrozitor a fost la o nunta la care au fost invitate. Si asta din cauza locului in care au fost asezate la masa. Fie erau aproape de o toaleta, de boxe, ori pur si simplu nu au stat langa oameni care sa fi fost pe placul lor. O experienta horror pe care nu voiau sa o mai repete vreodata. Cu toate acestea, daca invitatii isi doresc sa schimbe locurile cu altii sau vor sa se alature altora la alte mese, atunci trebuie sa stie raspunsul la intrebarea “Este indicat ca invitatii la nunta sa schimbe locurile intre ei?”. Desi la gradinita copiii isi pot schimba locurile intre ei, lucrul acesta nu este valabil si pentru invitatii de la nunta. Ei trebuie sa stea acolo unde au fost asezati. Iata de ce.

De ce nu este indicat ca invitatii la nunta sa schimbe locurile intre ei

1. Pentru miri a fost destul de dificil sa creeze planul asezarii la masa. S-au gandit la cuplurile care s-au despartit, la familii, la relatiile dintre oameni, poate chiar s-au certat de cateva ori inainte de a lua decizia finala in privinta asezarii la masa a invitatilor. De aceea este bine ca invitatii sa respecte decizia lor.

2. Pentru personalul localului va insemna o munca in plus. Si asta pentru ca trebuie sa mute tacamurile, farfuriile si paharele invitatilor care fac schimb de loc. De aceea este bine ca cei prezenti la nunta sa stea, totusi, pe locurile ce le-au fost rezervate.

3. Ringul de dans va asteapta. Decat sa se mute de la o masa la alta si sa isi strige nemultumirile legate de locul pe care au fost asezati, invitatii pot sta pe ringul de dans. Isi vor arata cele mai bune miscari, ii vor invita si pe altii la dans si in felul acesta vor destinde atmosfera. In felul acesta vor disparea nemultumirile legate de locul pe care il ocupa la o anumita masa.

Este indicat ca invitatii la nunta sa schimbe locurile intre ei

Larson’s Jewelers – Larson Jewelers

4. Poate si altii vor dori sa se mute. Vazand ca unele persoane nemultumite de locuirle de la masa nu vor sa stea acolo unde au fost puse, este posibil ca si alti invitati sa isi exprime nemultumirile legate de locul ocupat la masa. Se va crea haos si astfel mirele si mireasa nu se vor simti deloc confortabil la propria nunta. Tot timpul alocat distriburii locurilor la masa va fi fost in zadar. Este ziua lor magica, asa ca incercati sa nu le creati probleme tocmai atunci. Acceptati ca ati fost asezati cu un anumit motiv la masa respectiva, incercati sa va bucurati de eveniment, de muzica si sa nu mai priviti partea negativa a lucrurilor.

Asadar, invitatii la nunta nu trebuie sa isi schimbe locurile chiar daca nu li se par cele mai potrivite pentru ei. Si acum, la final, inainte de a incheia articolul, va invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa va casatoriti, atunci ati putea gasi acolo surse de inspiratie.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment