Este in regula sa iti ceri in casatorie iubita in timpul unei nunti?

A venit, in sfarsit, ziua nuntii voastre. Totul decurge conform planului, sau poate chiar mai bine, pana la un moment dat, cand unul dintre invitati propune un toast. Numai ca, nu este despre voi, ci despre el si iubita lui. Si il vezi in scurt timp in genunchi, intreband-o daca vrea sa fie sotia lui. Sau e nunta unor prieteni, iar tu te gandesti ca este o idee buna ca atunci sa o ceri in castaorie pe iubita ta. Dintr-odata, lumina reflectoarelor cade pe voi, iar ziua speciala a prietenilor tai devine despre voi. Cum ar fi? Inainte de a lua o decizie ca asta, afla daca e in regula sa iti ceri in castaorie iubita in timpul unei nunti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

iti ceri in casatorie iubita in timpul unei nunti

iti ceri in casatorie iubita in timpul unei nunti

Vrei sa iti ceri in casatorie iubita in timpul unei nunti? Iata ce trebuie sa stii ianinte de a face acest pas

Intreaba-i pe miri daca este in regula sa faci asta. Este nunta lor, evenimentul lor, pentru organizarea caruia s-au implicat financiar, emotional, au investit si timp. Este important sa afli daca sunt de acord sau nu cu o astfel de idee, avand in vedere ca in acele momente nunta lor nu va mai fi despre ei, ci despre cererea ta in casatorie. Daca iti spun ca nu au nimic impotriva, atunci poti planifica acea cerere in castaorie la care cu siguranta iubita ta nu se asteapta. Daca, pe de alta parte, observi ca isi dau acordul dar asa, cam cu jumatate de gura, fiindca nu vor sa te refuze, insa nu li se pare o idee buna ca totul sa se petreaca in ziua lor speciala, in care numai ei isi doresc sa fie in centrul atentiei, atunci ar fi o idee buna sa o ceri in casatorie pe iubita ta in alt loc si la o alta data.

iti ceri in casatorie iubita in timpul unei nunti

iti ceri in casatorie iubita in timpul unei nunti

In plus, trebuie sa anticipezi raspunsul pe care ti l-ar putea da iubita ta. Sa te aisguri ca va spune da, ca sunteti amandoi in acel moment al vietii voastre in care va doriri acelasi lucru de la relatie, de la celalalt. Nu te aventura sa o ceri de sotie mai repede sau la momentul nepotrivit doar pentru ca iti doresti sa faci asta in timpul unei nunti, pentru ca daca nu se intampla cand trebuie, rapsunsul ei te-ar putea rani. Si mai sunt si toti ceilalti invitati la nunta, care vor fi martorii acelei scene, deci un motiv in plus pentru a te aisgura ca faci ce trebuie si cand trebuie.

Parerile oamenilor sunt impartite cand vine vorba de o astfel de cerere in casatorie. Pe de o parte sunt cei care sunt de acord cu aceasta idee, pe de alta parte sunt oamenii carora nu li se pare deloc o idee buna sa faci lucrul acesta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Asculta ce iti spune inima, dar nu uita sa lasi si ratiunea sa te ghideze. Vorbeste cu viitorii miri si asigura-te ca si pentru iubita ta este moemntul potrivit pentru a o cere in casatorie. Daca toate lucrurile acestea se leaga, atunci continua-ti planul.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment