Emotiile din timpul cununiei religioase

Cununia religioasa poate fi incarcata de emotii. Nu numai pentru miri, dar si pentru cei care iau parte la eveniment. Deisgur, pentru a simti acele emotii care efectiv te lasa fara cuvinte si iti aduc lacrimi in ochi, sunt anumite elemente care trebuie sa existe atunci. Afla mai multe detalii despre emotiile din timpul cununiei religioase din randurile de mai jos.

teilor.ro

Emotiile din timpul cununiei religioase

Cununia religioasa este unul dintre cele mai frumoase si mai emotionate momente din timpul nuntii. Atunci deveniti sot si sotie in fata lui Dumnezeu. Si din momentul in care intri in biserica incepi sa simti acea emotie, acea liniste sufleteasca ce nu se poate traduce in cuvinte. Deisgur, asta depinde de la caz la caz. Ca daca ai in fata un preot care vorbeste ceva ce numai el intelege (daca intelege si el), daca face cununia doar asa, ca sa fie facuta, daca nu transmite acea emotie sau vorbeste prea repede, atunci cu siguranta singurele lucruri pe care le Vei simti sun plictiseala, furia, regretul ca nu ai ales alt preot care sa te castaoreasca, ori ca ai ales sa participi la acea cununie religioasa, in loc sa stai acasa, in pijama, in fata televiziorului, sa te bucuri de weekend.

Emotiile din timpul cununiei religioase

WEDDINGS | The Old Church

Insa, daca alegi bine biserica,, daca alegi preotul potrivit, atunci totul se leaga si se tese unul dintre cele mai frumoase momente din viata ta.

Nu stiu ce au simtit mirii in timp ce avea loc cununia religioasa. Nu mi-au spus, insa trairile lor interioare puteau fi citite cu usurinta in zambatele si in lacrimile lor. Erau fericiti, erau emoitionanti, erau bucurosi ca devin sot si sotie in fata lui Dumnezeu, acel Dumnezeu care i-a ajutat sa apara unul in viata celuilalt, care i-a ajutat sa ajunga acolo, in fata altarului.

teilor.ro

CITESTE SI: Cum sa ai o cununie religioasa fara probleme
CITESTE SI: Tot ce trebuie sa stii despre cununia religioasa

Emotiile din timpul cununiei religioase

Romeo and Juliet – Weddings in Italy

Am intrat in biserica si imediat am simtit acea caldura care iti imbratiseaza sufletul. M-am asezat intr-un colt, astfel incat sa observ tot ceea ce se intampla atunci, acolo. Il ascultai pe preot si incepeai sa intelegi mai bine ce inseamna in realitate cununia religioasa. Vedeai zambetul mirelui in momentul in care au fost mentionati viitorii copii ai cuplului si stiai ca este alaturi de femeia cu care isi doreste sa intemeieze o familie. Vedeai lacrimile din ochii miresei si stiai ca nu are nevoie de cuvinte pentru a transmite ceea ce simte atunci. Iar daca la biserica mai este si un cor care canta dumnezeieste, atunci te asiguri ca pleci de la cununie cu sufletul plin de emotie, de bucurie. Cand auzi vocile care rasuna in interiorul bisericii luminate de candelabre ce dau o culoare aparte picturilor de pe pereti, simti ca timpul s-a oprit, ca esti acolo si atat. Te bucuri de fiecare moment, de fiecare nota muzicala si fiecare cuvant din timpul ceremoniei. Te detasezi de orice. Este un moment unic si emotionant pe care mirii cu siguranta il traiesc la intensitate maxima si la fel si invitatii. Deisgur, daca, asa cum spuneam mai sus, daca exista un preot capabil sa transmita emotie, daca insasi biserica iti transmite acea stare de liniste si, daca mai exista si un cor, atunci cu siguranta ti se face literalmente pielea de gaina.

Iar acum, al final, dupa ce ai aflat cateva lucruri despre emotiile din timpul cununiei religioase, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment