Eliberarea porumbeilor la nunta

Articolul de fata va va vorbi despre eliberarea porumbeilor la nunta. Daca te intrebi care este semnificatia acestui obicei, cand si de ce este pus in practica, atunci vei gasi raspunsurile in randurile care urmeaza. De asemenea, vor aparea si alte informatii suplimentare, pe langa acele raspunsuri, iar daca inca nu stii ce sa faci in privinta nuntii, daca este sau nu o alegere buna sa inchiriati porumbei pentru a-i elibera in ziua cea mare, atunci articolul referitor la eliberarea porumbeilor la nunta te-ar putea ajuta sa iei o decizie in acest sens.

teilor.ro

Despre eliberarea porumbeilor la nunta

Inainte de toate, trebuie mentionat faptul ca nuntile nu sunt singurele evenimente in cadrul carora se elibereaza porumbei. Cu ocazia aniversarilor, a marilor deschideri, a evenimentelor sportive si multe altele, ati putea vedea ca se recurge la acest obicei. Sa vedem, acum, ce putem afla despre eliberarea porumbeilor la nunta.

Porumbeii sunt un simbol al sperantei, al iubirii si, nu in ultimul rand, eliberarea lor va fi un moment frumos, care va va bucura si pe voi si pe invitati. In plus, in pozele de la nunta, momentul va arata spectaculos.

Eliberarea porumbeilor la nunta

White Dove Carolina

Daca va intrebati ce se va intampla cu porumbeii dupa ce ii veti elibera, atunci trebuie sa stiti ca acestia au fost dresati pentru a se intoarce acasa. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta lor. Cu totii iubim pasarile si animalele si nu ne dorim ca ele sa treaca prin experiente neplacute.

teilor.ro

In Roma antica, traditia ii cerea miresei sa ii daruiasca mirelui porumbei care erau eliberati in ziua in care cei doi se casatoreau, pentru ca zeii sa fie buni cu ei si sa ii lase sa aiba parte de clipe fericite impreuna. De asemenea, in Persia, templele si curtile imparatesti erau locuri in care se cresteau porumbei, simboluri ale puritatii. Potrivit mitologiei grecesti, porumbelul este pasarea zeitei Afrodita si, astfel, devine un simbol al frumusetii si al iubirii. Se pare ca in Egipt erau eliberati porumbei cu ocazia incoronarii faraonilor. Pasarile erau eliberate chiar din partea din spate a tronului.

Eliberarea porumbeilor la nunta

Sound Doves

Ce ar mai fi de spus despre eliberarea porumbeilor la nunta? In ceea ce priveste momentul potrivit pentru a face acest lucru, decizia va apartine. Nu exista o regula batuta in cuie care sa va oblige sa alegeti un anumit moment, asa ca faceti ceea ce simtiti si considerati ca este mai bine pentru voi. Ii puteti elibera fie dupa cununia civila, fie dupa ceremonia religioasa, ori in momentul in care intrati in locatia in care urmeaza sa aiba loc petrecerea de nunta. De asemenea, va puteti implica si invitatii in acest moment, putend elibera si ei cativa porumbei, alaturi de voi. Lasati-va imaginatia sa va ajute in acest sens, pentru a gasi momentul potrivit si pentru a-l organiza astfel incat sa fie unul artistic.

Iar acum, inainte de a incheia, dupa ce am aflat cateva informatii despre eliberarea porumbeilor la nunta, moment care sigur va fi tare frumos, sa mai ramanem putin la capitolul care ne intereseaza, nunta, si sa vedem cum arata clipurile video de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment