E necesar sa faci proba de machiaj si coafura inainte de nunta?

Unele viitoare mirese se intreaba daca e necesar sa faci proba de machiaj si coafura inainte de nunta. Chiar daca nu este o regula in acest sens si fiecare femeie procedeaza asa cum considera ca este mai bine, haideti sa vedem totusi ce se poate intampla daca alegi probele si ce se poate intampla daca sari peste ele.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

E necesar sa faci proba de machiaj si coafura inainte de nunta?

Este firesc ca inainte de nunta sa ai o multime de intrebari si este bine sa cauti raspunsuri ca sa te simti cat mai bine pregatita pentru ziua cea mare si astfel sa stai departe de cat mai multe situatii neplacute.

In general, viitoarele mirese urmeaza sa fie machiate si coafate de cineva. Desigur, unele aleg sa se ocupe singure de aceste aspecte, ceea ce nu este un lucru rau, in timp ce altele poate prefera sa fie cat mai naturale la nunta, sa nu aiba deloc machiaj, sau prea putin, iar coafura sa fie cat mai simpla, si tocmai de aceea nu au nevoie de ajutorul cuiva. Dar chiar si in astfel de cazuri, oare este necesar sa se faca unele probe inainte de nunta?

proba de machiaj si coafura inainte de nunta

Sunt femei care au ales sa treaca peste probe, ceea ce a dus, inevitabil, la doua scenarii. In primul scenariu au fost foarte multumite de rezultat, iar in cel de-al doilea au fost dezamagite de machiaj si de coafura si au regretat ca nu au avut o proba inainte de ziua cea mare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Chiar daca te ocupi tu de machiaj si de coafura pentru ziua in care te vei casatori, ori preferi sa lasi totul pe seama unor oameni cu experienta si priceputi, poate nu ar fi, totusi, o idee rea sa faceti machiajul de poba si coafura. In felul acesta te asiguri ca stii cum vei arata in ziua cea mare, nu vei avea parte de surprize neplacute, va fi timp sa schimbati ceva daca va fi necesar, iar in ziua cea mare nu vei fi suparata pantru ca nu iti place cum iti sta parul sau cum ai fost machiata. Daca te ocupi dinainte de aceste detalii, sunt sanse mari ca in ziua cea mare sa apara cat mai putine lucruri care sa nu iti placa.

proba de machiaj si coafura inainte de nunta

proba de machiaj si coafura inainte de nunta

Totusi, chiar daca alegi sa faci coafura si machiajul de proba, nu uita ca pentru machiaj trebuie sa se foloseasca in ziua cea mare fix aceleasi produse, aceleasi culori, totul trebuie sa se intample exact ca le probe. Si in cazul coafurii trebuie sa fie la fel, sa nu apara detalii noi chiar in ziua cea mare.

Si nu numai mireasa poate face aceste probe inainte de nunta. Mama ei sau mama mirelui pot, de asemenea, sa aleaga sa faca astfel de probe. La fel si domnisoarele de onoare, nasa si oricine isi doreste, mai ales daca va avea un rol important in cadrul evenimentului.

Cand nu lasi nimic la voia intamplarii, cand te ocupi de cat mai multe detalii inainte de nunta, cred ca in ziua cea mare vei fi mult mai relxata. Deci da, pentru linistea ta, ai putea sa faci proba de machiaj si coafura inainte de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment