Doar sfaturi de care ai nevoie!

Doar sfaturi de care ai nevoie!

Cand iti organizezi nunta, vei primi sfaturi din toate partile: cum sa iti alegi rochia, respectiv cum sa isi aleaga fericitul mire costumul, cine sa fie trecut primul pe invitatii, daca permiteti ca parintii sa se implice in organizare si daca da, masura in care o pot face. Sfaturi vor veni din toate partile. Insa sunt utile toate acestea? Sunt un raspuns la toate nevoile voastre?
De cele mai multe ori, nu. Organizarea unui eveniment de asemenea amploare trebuie sa fie mai simpla de atat. Sau macar mai placuta!

De aceea, venim in sprijinul tau cu sfaturi de maxima importanta pentru o nunta de vis.

Inainte de a spune “Oh, sa nu mai aud sfaturi…”, citeste articolul, imi vei multumi la sfarsit 🙂

Locatia

Sfaturi despre locatie

Locatia pentru nunta ta trebuie sa fie o completare perfecta a tuturor dorintelor tale! Indiferent ca iti doresti o nunta la cort, intr-un ballroom somptuos sau un garden-party, ce ai de facut in aceasta decizie este sa nu faci niciun fel de compromis. Sala in care va avea loc petrecerea de nunta va ocupa cea mai mai parte a evenimentelor si va ramane atat in amintirea voastra, cat si a invitatilor. Nu compromite sub nicio forma cel mai important element din cadrul nuntii – locatia petrecerii.

Sfatul parintilor

Sfaturi si implicarea parintilor

Sfaturi si implicarea parintilor

Aici lucrurile pot diferi de la o familie la alta. Regula de baza in acest caz este sa stabliti inca de la primele planuri de nunta o masura in care acestia pot interveni in organizare. Un exemplu in acest sens: considera-i pe ai vostri niste buni prieteni. Poti sa ceri mamei tale o opinie despre rochie si socrului despre bauturile necesare, insa nu accepta indemnari in arii in care parintii vostri nu au niciun fel de experienta. Parintii se aliniaza fericirii voastre in ziua cea mare, asa ca nu se va intampla absolut nimic daca le solicitati sfaturile si implicarea doar atunci cand aveti nevoie.

Tinutele voastre

sfaturi

La fel ca si in cazul salii de petrecere, tinutele voastre sunt de importanta majora. Cand incepi cautarile pentru rochia de mireasa, porneste-te la drum din timp si nu lasa absolut nimic sa te distraga de la telul tau. Probeaza cat mai multe rochii, iar daca nimic nu te multumeste, mergi la un croitor/designer si stabiliti impreuna cum va arata rochia. Totul este sa pornesti din timp cautarile – asta iti lasa timp la dispozitie pentru modifcari.
In ceea ce priveste costumul lui, acesta trebuie, in primul rand, sa i se potriveasca. Un stil prea incarcat, in stilul baroc va fi prea mult pentru un tip care isi petrecere zilele in jeans si tricouri, iar un frac poate parea chiar comic pe un tip ce nu are atitudinea potrivita (glumele cu asemanarea dintre un pinguin cu un purtator de frac nu sunt fictiune totala). Asadar, ca si in cazul rochiei tale, probatul diverselor modele este cheia catre descoperirea costumului perfect!

Spor la pregatiri! Te invitam pe StudioBlitz sa iti iei toata inspiratia de care ai nevoie pentru nunta ta!

Despre autor

Pricop Alexandra

Leave a Comment