Discutii de avut inainte de logodna

Logodna este un pas important si de aceea trebuie sa fiti siguri ca este cel potrivit pentru voi, ca este directia corecta in care se indreapta relatia voastra. Vorbim, pana la urma, despre decizia de a petrece intreaga viata alaturi de o anumita persoana, asa ca sunt esentiale cateva discutii de avut inainte de logodna. Poate nu sunt cele mai usore subiecte, poate nu sunt cele mai frumose discutii, insa pentru va asigura ca totul merge asa cum ar trebui, ca veti avea o viata frumoasa impreuna, atunci incercati sa purtati discutii referitoare la urmatoarele aspecte mentionate mai jos. Si, tineti minte ca, daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, atunci ceva trebuie sa se schimbe astfel incat sa ajungeti la un numitor comun (daca este posibil).

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Discutii de avut inainte de logodna

Va doriti copii?

Este important sa vorbiti despre acest lucru, pentru a sti de la inceput unde se situeaza fiecare in aceasta privinta. Va doriti sa va intemeiati o familie? Va doriti copii? O buna modalitate prin care puteti incepe discutia pe aceasta tema este sa va spuneti cat de important este sau nu este pentru fiecare sa aiba un copil. Dupa ce iti expui opinia, dupa ce iti exprimi dorinta, permite-i si celuilalt sa faca acelasi lucru astfel incat, la final, sa stiti exact cine ce isi doreste. Este un lucru corect pentru ambii parteneri. Este de preferat sa se stie dinainte ce isi doreste foecare de la relatie si de la celalalt, astfel incat mai tarziu sa nu apara probleme din cauza evitarii unor discutii pe teme mai serioase precum aceasta. Este una dintre acele discutii de avut inainte de logodna, astfel incat sa va asigurati ca pe parcurs nu veti intampina dificultati.

Discutii de avut inainte de logodna

HD Wallpapers Rocks

Unde ati dori sa locuiti?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

La tara? La oras? La curte? Intr-un apartament? Este important sa decideti unde va veti petrece viata impreuna, unde va veti creste copiii. Va veti dori sa fiti aproape de parintii vostri? Sunt multe lucruri de discutat in aceasta privinta, deoarece de locul in care veti sta vor depinde si alte lucruri precum locul de munca, de exemplu. Asa ca, nu ezitati sa deschideti acest subiect. Este o discutie serioasa si necesara, asa ca nu o amanati atat de mult incat sa nu puteti sa aflati raspunsurile celuilalt inainte de a face pasul cel mare.

Discutii de avut inainte de logodna

Your Agent Becky

Care este situatia voastra financiara?

Banii sunt un alt subiect, poate incomod, insa trebuie deschis. Poate va doriti sa faceti economii pentru viitor, pentru o noua casa, o masina sau pentru momentul in care va veti intemeia o familie. Poate aveti datorii comune ori separate. Orice aspect care tine de latura financiara ar putea fi lamurit inainte de logodna, astfel incat sa nu apara mai tarziu situatii neplacute. Discutand despre toate lucrurile acestea, le veti putea evita.

Discutii de avut inainte de logodna

Read 99 Books

Si acum, dupa ce am vorbit despre acele discutii de avut inainte de logodna, sa vizionam pe Studioblitz cateva clipuri realizate de un videograf profesionist de nunta. Sunt emotionante, artistice si va vor trezi anumite sentimente tare frumoase.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment