Disconfort în fața fotografului

Orice cuplu care va deveni soț și soție vrea să țină minte ziua nunții pentru tot restul vieții. Amintirile în sine sunt o modalitate de a trăi momentul, însă nimic nu se compară cu pozele din ziua nunții, care într-adevăr te duc înapoi în timp pentru a mai retăi experiența căsătoriei de câte ori le vei privi. Cu toate că fiecare dintre noi purtăm în buzunar sau în mână un telefon, unii oameni se simt inconfortabil în fața camerei, mai ales atunci când există presiunea ca pozele să iasă perfecte. Trebuie să știi că fotograful tău este acolo să capteze fiecare emoție, fie că este perfectă sau doar sinceră, prin urmare fotograful vrea să te facă să te simți mai confortabil în fața camerei pentru a putea surprinde cele mai perfecte cadre. Pe lângă faptul că fotografii știu să prindă cadre bune, aceștia te vor face să râzi pentru a încerca să te relaxezi. De aceea este bine să alegi un fotograf cu care te simți confortabil.

Idei care te vor ajuta să te simți confortabil în fața fotografului. Disconfort în fața fotografului

1. Întâlnește fotograful
Știu că în ziua de astăzi toată lumea este conectată la internet și lipită de telefon și astfel, unii oameni se simt de parcă cunosc persoana din spatele unui mesaj sau a unui apel fără a-l cunoaște și în realitate, față în față. De altfel, este foarte important să stai de vorbă cu posibilul tău fotograf față în față pentru a-ți prezenta portofoliul său, dar și pentru a vedea dacă stilul său se pliază pe ceea ce ai tu nevoie sau pe ceea ce cauți. În plus, întâlnirea față în față te va ajuta să vezi dacă te poți simți mai puțin stresat/ă cu el.

Disconfort în fața fotografului

Pinterest

2. Fotografii de probă
Ai disconfort în fața fotografului? O modalitate foarte bună de a cunoaște mai bine fotograful și stilul acestuia este de a avea o mini-sedință foto înainte de marele eveniment. De altfel, dacă nu îți dorești ca ședința foto din ziua nunții să dureze prea mult ia în considerare o ședință foto și înainte de nuntă. Această sesiune de fotografii poate să includă și machiajul, coafura (majoritatea mireselor își fac machiajul și coafura pentru ziua nunții înainte cu ceva timp pentru a vedea dacă li se potrivește și dacă trebuie să schimbe ceva sau nu) și modificări ale ținutei.

Disconfort în fața fotografului

Pinterest

3. Căutați împreună locații
Locațiile sunt importante pentru fundalul pozelor de nuntă, căci fundalul este cel care vă poate pune în valoare sau nu. Așadar, căutați fotografii din diferite locuri ale orașului și discutați cu fotograful, căci acesta o să vă spună dacă este sau nu potrivit și vă poate sugera și altceva.

Disconfort în fața fotografului

Pinterest

4. Apelați la serviciile fotografului la alte evenimente
Dacă nu doriți să vă întâlniți cu fotograful și să faceți câteva poze, atunci gândiți-vă ce alte evenimente mai au loc în familia voastră (fie că este vorba despre o logodnă, o petrecere aniversară etc.) apelați la seviciile lui pentru a vedea cum interacționează cu viitorii tăi invitați și cu voi. Aceasta este o modalitate foarte bună de a vedea cum captează cadrele perfecte și pentru ca unii dintre invitați să îl întâlnească înainte de ziua cea mare.

Disconfort în fața fotografului

Pinterest

Parcurgând acești pași veți prinde mai multă încredere voi ți în fotograful vostru, iar stresul și disconfortul se vor atenua. În plus, presiunea de a avea niște poze perfecte nu va mai fi așa de mare. Ai încredere în tine, pune muzică pe fundal și lasă-te purtat de ceea ce simți, iar totul va veni de la sine!

În continuare te invit pe pagina StudioBlitz să vizionezi clipuri de nuntă emoționante și vei vedea cum deja începi să prinzi curaj. Fără disconfort în fața fotografului? Uite că se poate!

Despre autor

Ana

Leave a Comment