Din partea designerilor

Am observat ca majoritatea mireselor, inainte de a se gandi la persoana lor, la stilul si ceea ce reprezinta ele, iau in calcul prima data ceea ce se poarta, ceea ce aud sau vad in alta parte, sau  dupa chipul si imaginatia lor din frageda pruncie.  Ei bine, dragele mele, cu siguranta optiunile si gandurile voastre de la zece, cinsprezece ani s-au schimbat fata de cele din momentul actual. Si nici voi nu mai sunteti la fel; pot sa inteleg faptul ca aproape fiecare fata se imagineaza zana, printesa sau un personaj de poveste in marea zi in care va spune DA, dar, se presupune ca atunci esti si o femeie matura si stapana pe gusturile tale astfel incat sa stii ce iti vine bine, pentru ce trebuie sa optezi si cum faci ca per total, intreaga tinuta sa fie un avantaj pentru tine, indiferent de natura siluetei tale.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Aici putem sa adaugam o gramada de asa nu: de exemplu, daca esti mai plinuta, trebuie sa acorzi o atentie deosebita lenjeriei intime, pentru ca asta te poate transforma intr-o cu totul alta persoana; cu un sutien potrivit, bustul va deveni mai atragator, accentuand talia si totodata silueta se va alungi. Daca esti inalta , rochiile lungi vor echilibra tinuta, facandu-te sa arati nemaipomenit, iar daca esti scunda rochiile trebuie sa fie mai scurte, dar fara a exagera. Un alt truc pe care nu multe persoane il stiu, este sa fii putin bronzata; bronzul da impresia catorva kilograme in minus. Accesorile au voie sa iasa in evidenta doar daca rochia este simpla, aici imaginatia ti-o poti pune lejer la incercare.   O rochie cu spatele gol sau transparent daca silueta  iti permite poate sa te faca o adevarata diva!

Am putea sa continuam pana la nesfarsit cu „asa nu” si „asa da”; important este sa stii ce iti vine bine, chiar daca nu ai neaparat un stil bine definit pana la o anumita varsta. Asa cum spunea Coco Chanel, „acolo unde este o rochie este si o femeie, daca nu exista femeia nu exista nici rochie”.

Cateva exemple din partea mai marilor privind make-up-ul, coafura si tinuta pentru anul acesta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sursa: huffingtonpost.com

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment