Diadema miresei

 

Diadema miresei

Diadema miresei reprezintă accesoriul care aduce un plus de elganță ținutei miresei dacă este aleasă corect, în funcție de rochie, de coafură și, bineînțeles de accesoriie pe care aceasta le mai poartă. Eleganța și feminitatea unei mirese sunt puse în evidență și de accesorii, pe lângă multe altele, iar forma și mărimea acesteia sugerează, în ceea ce o privește pe tânără, personalitatea, emoțiile și trăirile.

În ziua de astăzi mireasa are o mulțime de variante, astfel încât să poate găsi diadema miresei perfectă pentru orice gust și pentru orice buget. Poate să opteze pentru o diademă extravagantă, care iese în evidență sau poate să aleagă o diademă discretă, care să ofere un “finish,, ținutei pe care o poartă.

În primul rând, diadema miresei trebuie aleasă în funcție de rochia pe care mireasa o poartă – o rochie amplă, voluminoasă, care are material mult și este decorată cu numeroase pietre prețioase, va cere o diademă pe măsură, elegantă , dar, în același timp, care iese din tipar.

diadema mireasa printesa

diadema mireasa printesa

În schimb, unei rochii simple, dar de efect, i s-ar potrivi o diademă de mărime mică spre medie, care ar semnifica “acel ceva,, care și-a pus semnătura în finalizarea ținutei și care ar crea un echilibru între ceea ce înseamnă simplitate și eleganță.

diadema miresei

diadema miresei

Coafura este, de asemenea, un factor determinant , mireasa având posibilitatea să aleagă dacă își dorește să iasă în evidență mai mult decât deja ar face-o sau să păstreze liniile clasice ale unei mirese și să aleagă simplitatea și posibilitatea mișcării în voie în locul ieșirii din sfera stereotip. De pildă, unei coafuri lejere i s-ar potrivi o diademă-agrafă, care are dublu rol, acela de a face parte din coafura propriu zisă cu rol de susținere al părului, și acela pur decorativ.

diadema miresei agrafa

diadema miresei agrafa

Locul unde va avea loc nunta este la fel de important, întrucât trebuie să existe o armonie între toate aspectele referitoare la decor, stilul nunții și ținutele mirilor. Un cadru luxuriant va fi compatibil cu o diademă aleasă în consecință, fapt pentru care mireasa are nevoie de prețiozitate și la propriu, și la figurat. O diademă de tip regal s-ar potrivi perfect unui astfel de cadru.

La polul opus, însă, în cazul în care nunta va avea loc într-un cadru romantic, natural, discret, de pildă pe malul mării sau la iarbă verde, mireasa poate opta chiar pentru o diademă realizată din flori naturale sau, pur și simplu, o floare în păr ar fi de ajuns. Pe lângă faptul că ar emana naturalețe și delicatețe, aceasta s-ar bucura și de un parfum natural oferit de flori.

diadema miresei flori

diadema miresei flori

Diadema miresei poate întregi cadrul și ținuta mult visată de aceasta, însă, dincolo de toate aceste “reguli,, , cel mai important, pentru o mireasă, este să se simtă perfect în piele ei în acea zi specială și unică și să detoneze miturile conform cărora ținuta impecabilă o face să fie mireasă. Ceea ce o face cu adevărat să fie mireasă este dorința de a-și uni sufletul în fața lui Dumnezeu cu alesul inimii, dorința de a celebra iubirea și unirea veșnică care are loc odată cu săvârșirea Cununiei Religioase, căci, în definitiv, nu aspectul exterior contează cel mai mult, ci interiorul, căldura din suflet și speranța. Un lucru simplu poate deveni spectaculos dacă “atașăm,, iubire și căldură sufletească.

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru multe clipuri, care fac parte din inspirația ta și te vor fascina.

Despre autor

Stanciu Mihaela

Leave a Comment