Detalii pentru nunta de vara

Daca va organizati nunta in cel mai popular anotimp al anului, cateva detalii pentru nunta de vara nu vor face decat sa ii dea evenimentului un plus de culoare si sa creeze o atmosfera placuta. Sa vedem cu ce ati putea veni in plus, pentru ca voi si invitatii vostri sa aveti parte de momente frumoase, unice, de care sa va amintiti mereu cu drag.

teilor.ro

Cateva detalii pentru nunta de vara

Rochie scurta. Avantajul temperaturilor mai ridicate este acela ca poti purta o rochie scurta si poti renunta astfel la traditionala rochie (daca asta iti doresti, evident). Exista numeroase modele, toate la fel de incantatoare.

Detalii pentru nunta de vara

Wedding Dresses

Culorile rochiilor domnisoarelor de onoare. Vara este, fara doar si poate, anotimpul culorilor, asa ca profita de acest lucru. Rochiile domnisoarelor de onoare pot fi colorate si, nu in ultimul rand, mai scurte, la fel ca rochia ta.

Alte detalii pentru nunta de vara? Buchetul miresei in culori vibrante. Floarea soarelui, bujori, trandafiri si multe alte flori. Le poti combina si poti adaugat astfel o pata de culoare nuntii tale. Chiar daca tematica nu implica o multitudine de culori, poti face exceptie de la regula cu buchetul si poti experimenta combinatii interesante de culori si parfumuri.

teilor.ro

Va rocoriti. Cum? Daca nunta va fi una in aer liber, atunci va puteti racori, atat voi cat si invitatii, cu inghetate. Cine nu ar aprecia o astfel de gustare, mai ales in mijlocul temperaturilor ceva mai ridicate? Aromele pot fi variate, pentru toate gusturile.

Detalii pentru nunta de vara

Eco Beautiful Weddings

Bauturi si gustari racoritoare. Fie ca vorbim despre cocktail-uri din fructe, pe care le puteti servi in locul sampaniei, sau inainte ori dupa sampanie, ori poate preferati sa le oferiti invitatilor ceva dulce si racorotior, precum salata de fructe sau bomboane din fructe etc., oricare idee este excelenta si va fi cu siguranta apreciata.

Tort cu fructe. Desigur, poti avea un astfel de tort chiar daca nunta nu va avea loc vara, insa acum ai atat de multe optiuni, fructele sunt proaspete si diferite, asa ca de ce sa nu profiti de acest lucru? Deserturile va pot rasfata papilele gustative.

Detalii pentru nunta de vara

Pinterest

Ce alte detalii pentru nunta de vara mai putem adauga in lista? Limonada. Racoritoare, cu diverse arome, ar putea fi bautura perfecta pe care o puteti servi in timpul petrecerii de nunta.

teilor.ro

Detalii pentru nunta de vara

Pinterest

Felinarele. Ar putea fi elemente de decor extrem de frumoase, mai ales daca nunta va avea loc in aer liber. Desigur, nu se vor aprinde decat foarte tarziu, cand se va intuneca, iar atunci vor aduga un plus de romantism nuntii voastre. Asa ca, nu aveti de ce sa stati pe ganduri. Daca visati la un decor romantic si deosebit, felinarele va pot ajuta in acest sens.

Am vazut cateva detalii pentru nunta de vara, care va vor ajuta sa faceti si mai speciala si mai frumoasa ziua nuntii voastre. Si, inainte de a incheia, ca propun sa vedeti cum arata munca unui videograf de nunta profesionist. Un singur click pe cuvintele subliniate sau pe imaginea de mai jos va va conduce catre clipuri video artistice, care sigur vor fi pe placul vostru.

cameraman nunta craiova

cameraman nunta craiova

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment