Detalii de nunta pe care nu le poti uita

Cand organizezi nunta, sunt multe lucruri de care trebuie sa tii cont. Totul trebuie planuit pana la cel mai mic detaliu, astfel incat evenimentul sa fie unul memorabil atat pentru miri, cat si pentru invitati. Pentru ca nu este tocmai floare la ureche sa organizezi un eveniment atat de important, va venim in ajutor cu acest material. Mai jos veti gasi o scurta lista cu cateva detalii de nunta pe care nu le poti uita. Sa vedem despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Detalii de nunta pe care nu le poti uita

Playlist-ul pentru petrecerea de nunta

Pentru ca va doriti ca ringul de dans sa fie intotdeauna plin, ar fi bine sa aveti un playlist cu piese care va plac si, de asemenea, melodii care ii vor invita pe toti la dans. Trebuie sa tineti cont de tematica nuntii, precum si de invitati, de varsta lor si de ceea ce considerati ca ar fi indicat ca ei sa asculte. Asa ca, faceti o lista cu melodii pe care v-ar placea sa le auziti, dar si cu piese pe care nu ati dori sa le ascultati in ziua cea mare, astfel incat DJ-ul sau formatia sa stie ce ar trebui sa faca. Unul dintre acele detalii de nunta pe care nu le poti uita.

Detalii de nunta pe care nu le poti uita

Light and Shade Music

Alege o persoana care sa se ocupe de anumite detalii

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pentru ca mirele sau mireasa sa nu fie coplesiti de anumite lucruri, de intrebarile sau nelamuririle celorlalti, ati putea alege o persoana de incredere, o domisoara de onoare, un cavaler de onoare, un prieten sau un membru al familiei care sa se ocupe de acele detalii, care sa raspunda intrebarilor celorlalti etc. Sigur nu va doriti ca in drum spre altar sa fiti opriti pentru anumite lucruri de care se pot ocupa alte persoane.

Pregatiti dinainte plicuri cu bacsis

Dupa nunta, veti dori sa ii rasplatiti pe furnizori pentru serviciile ireprosabile. Tocmai de aceea este indicat sa aveti dinainte pregatit acest bacsis, intr-un plic. Nu va fi tocmai frumos sa scoateti carnetul de cecuri sau sa va deschideti portofelele si sa le inmanati astfel banii. Cel mai bine ar fi sa puneti banii intr-un plic pe care o persoana de incredere (un membru al familiei, un prieten etc.) sa il inmaneze furnizorilor intr-un moment oportun.

Detalii de nunta pe care nu le poti uita

Lumanetri

Probeaza din nou rochia de mireasa

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Inainte de maele eveniment, ar fi bine sa probezi din nou rochia de mireasa, ca sa te asiguri ca totul este in regula, iar daca tu consideri ca are nevoie de modificari, acestea sa fie facute la timp. Este un sfat evident, insa unul dintre acele detalii de nunta pe care nu le poti uita. Este rochia la care ai visat poate inca din copilarie, asa ca trebuie sa te asiguri ca va fi perfecta si ca te vei simti minunat purtand-o.

Acum, la final, dupa ce am vazut care sunt acele cateva detalii de nunta pe care nu le poti uita, sa vizionam pe StudioBlitz cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

filmari de nunta

filmari de nunta

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment