Petrecerea burlacilor, Top 3 destinații provocatoare

Destinații provocatoare pentru petrecerea burlacilor. Ai fi de acord dacă viitorul soț ar alege una din ele?

Petrecerea burlacilor ar trebui să fie memorabilă, poate nu la fel ca în The Hangover, filmul care a crescut popularitatea acestui tip de petreceri  făcând din petrecerea burlacilor visul oricărui bărbat și coșmarul viitoarelor mirese.

teilor.ro

The Hangover

The Hangover

Petrecerea burlacilor se află în topul motivelor de ceartă în cuplu înaintea nunții, un fel de  ultim test înainte de ziua cea mare. Iată mai jos un top al destinațiilor din Europa  care au toate atributele pentru a transforma petrecerea burlacilor în una de tip Hangover. Tu ce ai spune dacă viitorul soț ar alege una din ele pentru petrecerea burlacilor?

Top 3 destinații tip Hangover pentru petrecerea burlacilor

Deloc imprevizibi, orice top de acest gen ar trebui să înceapă cu Amsterdamul, orașul lipsit de prejudecăți binecunoscut pentru celebrul Cartier Roșu și la fel de celebrele coffee-shopuri (denumirea dată localurilor în care consumul recreativ de cannabis și hașiș este tolerată de autorități). Orașul in care vezi femei sexy expuse în vitrine și în care consmul de droguri ușoare este legalizat, a devenit în ultimii ani un ”paradis” al burlacilor dar și al burlăcițelor din toată lumea, veniți aici pentru o “altfel” de petrecere memorabilă  înainte de cea din ziua nunții. Orașul asta are tot ce îi trebuie pentru a face din petrecerea burlacilor una epică, rămâne doar la dispoziția ta cum alegi să-ti petreci timpul fiindcă Amsterdamul nu înseamnă doar sexualitate și droguri ușoare, așa că nu putem exclude variant conform căreia viitorul șoț a ales Amsterdamul pentru o plimbare  cu barca pe superbele canale:-).

petrecerea burlacilor

Copenhaga pare o alegere surprinzătoare pentru acest top, așa că dacă logodnicul te anunță ca a ales această destinație pentru petrecerea burlacilor ar fi bine să citești cu atenție rândurile ce urmează. Denumit și Orașul liber din inima Copenhagei, Christiania este un cartier care nu se supune legilor Danemarcei, având propriile reguli afișate la intrare. Christiania este un cartier cool si liber, plin de culoare, în care se comercializează la liber canabisul, iar în  Pusher Street vei găsi zeci de standuri care vând iarbă. Dacă ziua cartierul este plin de turiști curioși părând chiar prietenos si cu un puternice influențe  hippie  la lăsarea serii atmosfera se schimbă total într—una de petrecere și dezmăț. Nu vei găsi poze care să certifice cele de mai sus fiindcă în Christiania este interzis fotografiatul, un fel de regulă , „ce se întâmplă în Christiania rămâne în Christiania”.  Ca bonus , în Copenhaga se află și fabrica de bere Carlsberg așa  că petrecerea burlacilor se poate prelungi.

teilor.ro

Gentlemens club in Moscov

Gentlemens club in Moscov

Când spui Moscova nu poți să nu te gândești la votcă și femei frumoase. Se spune că în Moscova ai șanse să gasești mai multe femei frumoase decât au Statele Unite la un loc, noroc că  temperatura nu le permite să umble foarte sumar îmbrăcate :-). Cât despre votcă aș vrea să adaug doar atât: în 2012 în Rusia s-au consumat 2 miliarde de litri de vodkă echivalentul a 14 litri pentru fiecare bărbat, femeie şi copil.

Articolul de mai sus trebuie tratat cu umor, căsătoria trebuie să se bazeze pe dragoste și încredere reciprocă, fiindcă ispite se află la tot pasul iar Bucureștiul, cu al lui Centru Vechi tinde să devină una dintre cele mai provocatoare destinații pentru petrecerea burlacilor.

Acum te invit să urmărești câteva filmulețe de la nunțile mirilor care sigur au trecut cu bine de petrecerea burlacilor. Pe StudioBlitz vei găsi întotdeauna doar petreceri de nuntă epice.

prietenii by StudioBlitz

prietenii by StudioBlitz

Despre autor

C. Alina

2 Comentarii

Leave a Comment