Destinații de nuntă pro și contra

Vrei să îți petreci unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta departe de casă? Dacă nu ești sigur că îți vei face nunta acasă sau că vei călători peste hotare pentru ziua cea mare, urmărește avantajele și dezavantajele de mai jos, care te vor ajuta să iei decizia. Unele cupluri optează pentru a se căsători în străinătate din mai multe motive. De ce cuplurile aleg să se căsătorească într-o altă țară? Citește acest articol referitor la destinații de nuntă pro și contra și te vei convinge dacă merită sau nu să faci nunta în altă țară.

teilor.ro

Destinații de nuntă pro și contra. Avantaje și dezavantaje.

Avantaje

1. Multe țări, locuri spre care ai putea să te orientezi. Mai multe posibilități!
Până la urmă, îți poți organiza nunta în orice țară îți dorești, chiar dacă există mai multe aspecte de luat în considerare.

2. În multe țări costurile sunt mai ieftine decât la noi în țară.
În cazul în care ai călătorit în mai multe țări ești informat în privința costurilor și spre ce să te orientezi, iar astfel este posibil să ai parte de o nuntă cu costuri mai scăzute decât ai fi avut acasă.

3. Puteți alege o țară cu ieșire la mare sau ocean, ceea ce vă dă posibilitatea de a organiza o nuntă pe plajă.
Dacă îți faci griji în privința vremii și nu vrei să plouă sau să fie frig, o destinație către mare este ceea ce ai nevoie.

teilor.ro

Destinații de nuntă pro și contra

Pinterest

4. Lista de nuntă va fi una foarte selectivă, în plus, este mai ușor să ai o nuntă mai restrânsă.
Dacă alegi să îți petreci unul dintre cele mai importante evenimente pentru tine în altă țară poate mulți oameni nu vor putea să participe, iar acest lucru poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj. În plus, contează să fie alături de tine în ziua cea mare familia și câțiva prieteni, nu toate rudele și toți prietenii, doar cei apropiați, nu?

Destinații de nuntă pro și contra

Pinterest

5. Poze, amintiri unice
Atunci când te gândești că pleci într-o altă țară te gândești și la faptul că vei face multe poze. Pozele făcute într-o destinație de nuntă îndrăgită îți poate transforma albumul de nuntă într-o cutie cu amintiri unice.

Destinații de nuntă pro și contra

Pinterest

Dezavantaje

1. Este posibil ca persoanele pe care le invitați să nu dorească să plece din țară sau să nu poată pleca în acel interval de timp.
Ai familie, prieteni care ar dori să participe la nunta ta, însă nu pot fi plecați mai multe zile sau nu pot fi plecați tocmai în acea perioadă, în plus, costurile pot fi prea mari; unii dintre ei poate nu au pașaport.

Destinații de nuntă pro și contra

Pinterest

2. În mod clar nu va fi doar un eveniment de o zi.
În cazul unei nunții acasă invitații doar se urcă în mașină și au sosit, la fel de repede cum vor putea pleca, însă nu se întâmplă același lucru și în cazul unei nunți în altă țară, căci această călătorie poate implica mai multe zile.

teilor.ro

3. Multe documente de pregătit.
Atunci când alegi să te căsătorești în altă țară trebuie să ai în vedere faptul că actele de care ai nevoie și toată procedura pot fi cu siguranță diferite față de ceea ce știați voi.

4. Aveți nevoie de un preot.
Depinde foarte mult în ce loc mergeți, așadar verificați obiceiurile țării respective înainte de a alege destinația.

Dacă inima îți vibrează de entuziasm, bucurie pentru anumite destinații, ceea ce ai de făcut este să investighezi din toate unghiurile. În plus, trebuie să iei în considerare faptul că este nevoie de o lungă perioadă de pregătire atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi! Destinații de nuntă pro și contra… tu pentru ce optezi?

În continuare te invit pe pagina StudioBlitz pentru multe clipuri de nuntă pline de inspirație și emoție.

teilor.ro

Despre autor

Ana

Leave a Comment