Despre sedinta foto de la nunta

Cand organizezi nunta nu trebuie sa uiti de sedinta foto. Sa nu crezi ca invitatii vor face poze la nunta si astfel vei avea cele mai frumoase amintiri din ziua cea mare, fara a mai fi nevoie de un profesionist. Este bine ca in ziua aceea atat de importanta pentru voi sa se faca mai multe poze, insa nu lasati totul pe seama invitatilor. Un profesionist va sti ce momente sa surprinda cu aparatul foto, cand si din ce unghiuri. Insa asta nu este tot. Afla totul despre sedinta foto de la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre sedinta foto de la nunta

Sedinta foto este foarte importanta. La fel si cea video. Si asta pentru ca in felul acesta va veti putea crea amintiri pe care le veti revedea mereu cu drag peste ani. Poate veti considera ca nu este nevoie de un fotograf, din moment ce toti invitatii au aparate foto la telefonul mobil. Da, asa este, si ei vor face poze. Insa calitatea lor nu poate fi comparata cu cea realizata de un profesionist. Sunt multe cupluri care au ales sa renunte la serviciile unui fotograf in ideea ca invitatii se vor ocupa de poze. Si ulterior au regretat decizia luata. Nu uita ca un profesionist nu numai ca va surprinde toate momentele esentiale din timpul nuntii, dar va realiza poze artistice, la nevoie le va modifica, asa incat rezultatul final sa fie unul spectaculos care sa va bucure sufletul.

Despre sedinta foto de la nunta

Daniela Marquardt

Aveti grija cand programati sedinta foto. Este recomandat sa se evite orele foarte calduroase, mai ales daca nunta are loc vara. De asemenea, este foarte important sa va intalniti cu fotograful inainte de nunta, pentru a discuta toate detaliile. Este mult mai bine ca intalnirea sa fie fata in fata si sa nu vorbiti la telefon. Daca va veti cunoaste mai bine, atunci va va fi mult mai usor sa colaborati in ziua in care are loc marele eveniment.

Trebuie sa stiti ca sunt unele cupluri care decid sa faca sedinta foto dupa nunta. Desigur, trebuie refacuta cofura miresei, trebuie sa isi refaca machiajul. Insa in felul acesta mirii sunt mai relaxati deoarece nu se mai simt presati de timp pentru a termina sedinta foto. Iar acea presiune se poate vedea pe chipurile lor, pot fi crispati in fata aparatului foto. Toate detaliile de genul acesta le puteti discuta cu fotograful.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De asemenea, este bine sa faceti cateva poze si in timpul nuntii, cu invitatii. Insa cand este planificata sedinta foto trebuie sa aveti grija ca cei care nu iau parte la aceasta activitate sa nu se plictiseasca in timp ce va asteapta.

Un alt lucru pe care nu trebuie sa il uitati este acela ca trebuie sa ii comunicati fotografului daca sunt anumite persoane dragi voua pe care va doriti sa le vedeti in cat mai multe poze. Altfel fotograful nu are de unde sa stie ce preferinte aveti si va fotografia evenimentul urmarind anumite detalii pe care orice profesionist trebuie sa le surprinda.

Despre sedinta foto de la nunta

Daniela Knipper

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa va casatoriti si inca nu ati ales un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site v-au ataras atentia, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment