Despre relatiile toxice

Din pacate, nu toate relatiile sunt facute ca sa functioneze, insa nu poti afla lucrul acesta decat dupa ce ii vei da o sansa. Nu poti presupune inca de la inceput ca nimic nu va merge bine, deci ce sens ar avea sa te implici intr-o relatie care este condamnata esecului? Nu, nu trebuie sa gandesti astfel. Acorda-ti o sansa si tie, da-i o sansa si relatiei si partenerului si impreuna veti afla incotro se indreapta povestea. Despre relatiile toxice am vorbit si in alte materiale, insa avand in vedere ca este un subiect de real interes, trebuie sa ii acordam atentia cuvenita. Asa ca, sa vedem ce putem afla despre relatiile toxice si ce este de facut in cazul in care observi ca esti intr-o asemenea situatie.

Despre relatiile toxice

Hello Giggles

Informatii despre relatiile toxice

Simti ca te lovesti de ziduri. Partenerii trebuie sa discute despre multe lucruri, nu numai despre ceea ce vor manca la cina, ori ce film vor viziona seara. Daca el sau ea refuza sa vorbeasca despre lucruri serioase si importante precum un copil sau o noua locuinta, ar putea fi un semn al faptului ca relatia voastra nu este tocmai in regula. Specialistii sustin ca in momentul in care simti ca nu poti discuta cu celalalt despre lucuri cu adevarat importante, atunci este o mare problema. Un psiholog a dezvaluit faptul ca o pacienta de-a sa i-a povestit ca atunci cand incearca sa discute cu iubitul ei despre viitor, acesta disparea pentru cateva zile. Este un sablon toxic, deoarece in urma unor astfel de experiente, celalalt se va teme sa mai deschida astfel de subiecte. Insa, pe de alta parte, daca ele nu sunt abordate, relatia nu poate evolua, iar cei doi parteneri nu se vor simti confortabil si, bineinteles, neintelegerile nu vor intarzia sa apara.

Despre relatiile toxice

Trini Trent

Puterea. Despre relatiile toxice nu putem vorbi fara a mentiona si puterea. Daca intr-un cuplu ambii parteneri simt ca exista egalitate in ceea ce priveste puterea, atunci nu a trebui sa existe probleme. Insa, pe de alta parte, daca unul dintre cei doi simte ca celalalt il domina, atunci ceva nu este in regula, evident, iar situatia si relatia nu ar trebui sa continue in acest mod. Trebuie sa existe egalitate in cuplu, indiferent daca vorbim despre putere sau orice altceva. Numai astfel exista un echilibru si povestea pote curge intr-un mod frumos si sanatos.

Despre relatiile toxice

Spirit Science

Ai senzatia ca relatia nu este pentru tine. La inceput, toate sunt bune si frumoase in relatie, insa la un moment dat lucurrile parca nu mai sunt ca la inceput si incepi sa te gandesti ca relatia nu este pentru tine, ca nu este asa cum era inainte, ca nu mai aceleasi sentimente ca inainte, este evident ca nu poti continua relatia in acelasi fel ca pana acum, trebuie sa vorbesti cu celalalt, sa vorbesti tu cu tine si sa te intrebi daca poti continua ceva ce acum iti aduce incertitudine.

Despre relatiile toxice se pot spune multe lucuri, insa si cele mentionate mai sus sunt esentiale. Si acum, la final, va invit pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unnui videograf profesionist.

filmari nunti

filmari nunti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment