Despre nunta de iarna

Temparaturile scad, ninge si pentru voi suna clopoteii de… nunta. Lunile de primavara si de vara nu sunt singurele potrivite pentru nunta. La fel de bine va puteti casatori si iarna si, mai mult decat atat, exista chiar si anumite avantaje in ceea ce priveste organizarea nuntilor de iarna. De asemenea, trebuie sa fiti atenti la anumite aspecte precum temperatrile joase, astfel incat sa fie evitate incidente neplacute. Totusi, daca stam sa ne gandim la peisajul romantic de iarna, la usurinta cu care veti gasi localuri in care poate avea loc petrecerea de nunta (avand in vedere ca in lunile de iarna nuntile nu sunt extrem de numeroase), merita sa spuneti „DA” in acest anotimp magic. Sa vedem mai jos cateva informatii despre nunta de iarna.

Informatii si sfaturi despre nunta de iarna

Poti alege orice culoare

Doar pentru ca este iarna, nu inseamna ca trebuie sa te limitezi la culori precum alb, verde, rosu, adica cele specifice anotimpului. Iti poti lasa imaginatia libera si poti alege la fel de bine portocaliu, galben sa oricare alta nuanta ce iti place. Experimenteaza si la final cu siguranta va veti bucura cu totii de rezultat.

Despre nunta de iarna

Darren Roberts

Domnisoare de onoare imbracate cu stil…

Nu exista nicio regula care sa le oblige pe domnisoarele de onoare sa poarte mii de straturi de haine doar pentru ca evenimentul are loc iarna. De asemenea, nici in ceea ce prieste materialele din care sunt confectionate rochiile nu trebuie sa existe reguli. Important este ca ele sa se simta confortabil in hainele pe care le poarta, rochiile sa le permita sa se miste in voie pe ringul de dans si, nu in ultimul rand, sa se simta in largul lor in acele tinute, sa le reprezinte.

…dar nu le lasa sa inghete

Primul lucru care ne vine in minte cand vorbim despre nunta de iarna sunt temperaturile scazute. Asadar, indiferent de rochiile domnisoarelor de onoare, trebuie ca ele sa poarte si un palton sau geaca in momentul in care vor fi afara, chiar si numai pentru a merge de la masina in localul in care are loc petrecerea. Pantofii trebuie alesi cu grija, atat pentru a nu le fi frig, cat si pentru a nu aluneca pe gheata. La nevoie, pot purta bocanci sau ghete cand sunt nevoite sa stea afara.

Despre nunta de iarna

Paper Antler

Petrecerea perfecta

Puteti profita de anotimpul alb, de faptul ca soarele apune devreme, pentru a crea o atmosfera romantica in timpul petrecerii de nunta, folosind lumanari de exemplu. Despre nunta de iarna mai putem spune ca are mai multe avantaje, cel mentionat anterior fiind unul dintre ele. Nu in ultimul rand, in timpul petrecerii ar trebui sa existe o temperatura potrivita si constanta, astfel incat toata lumea sa fie multumita si sa se bucure de eveniment.

Marturii deosebite

Marturiile de nunta pot avea legatura cu anotimpul in care are loc evenimentul. De exemplu, puteti oferi trufe daca nunta este in preajma Zilei Indragostitilor.

Despre nunta de iarna putem afirma ca vine cu mai multe avantaje, insa trebuie sa acordati un pic de atentie anumitor detalii, astfel incat sa nu aiba loc evenimente nedorite. Si acum, inainte de final, va invit sa vizionati cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment