Despre logodna. E bine sa stii ca vei fi ceruta in casatorie?

Am tot citit si scris articole despre logodna. Evenimentul este fara doar si poate unul extrem de frumos si important in viata femeilor. Si, desi sunt femei care sustin ca nu pun mare pret pe inelul de logodna si pe cererea in casatorie, altele vad acel moment ca fiind unul romantic si de neratat in viata. Mai sunt si femei care prefera sa stie dinainte ca vor fi cerute in casatorie, ba chiar ii dau indicatii iubitului lor in legatura cu ceea ce ar trebui sa faca in acele momente. Alte femei, pe de alta parte, prefera sa se lase surprinse, sa nu stie nimic dinainte si sa traiasca momentul. Dar oare cum e mai bine sa procedezi?

teilor.ro

E bine sau nu sa stii ca te va cere in casatorie? Cateva cuvinte despre logodna

Sigur ca nu exista un tipar pe care cuplurile sa se bazeze. Nu exista nici raspuns corect sau gresit la intrebarea de mai sus. Cred ca totul tine de cuplu, de el si de ea, de ceea ce isi doreste fiecare.

Eu cred, totusi, ca mult mai furmos este sa fii surprinsa de cererea in casatorie. Sa apara intr-un moment in care nu te asteptai, sa il lasi pe el sa planifice momentul asa cum doreste si mai ales asa cum simte. Este surpriza lui pentru tine, iar daca intervii si ii oferi indicatii, parca magia nu prea mai este magie.

Stiu un cuplu cu o poveste de logodna altfel. Ea i-a spus lui in detaliu cum sa o ceara in casatorie. Dar, daca stii ca urmeaza sa iti ofere inelul si sa iti adreseze intrebarea aceea care parca e muzica la urechile tale, te mai poti bucura la fel de mult ca in cazul in care esti luata prin surprindere?

teilor.ro

despre logodna

despre logodna

Cred ca sunt unele momente si unele evenimente pe care ar fi mai bine sa nu le planifici. Doar sa le traiesti si atat. Iar logodna este unul dintre ele. O cerere in casatorie, neasteptata, spontana sau planuita de el cu ceva timp in urma, pana la cel mai mic detaliu, cred ca este mult mai frumoasa decat una in care te implici si tu, partea feminina a cuplului.

Poate el iti cere parerea, poate vrea sa stie cum ti-ar placea sa fie, ce fel de inel iti doresti, dar asta este altceva. Daca el prefera sa ii vii in ajutor, atunci povestea se schimba. Dar, altfel, parerea mea este ca ar trebui sa te lasi surpinsa, bucurata de moment, vrajita de tot ceea ce simti si traiesti.

Desigur, asta este opinia mea si cum spuneam mai sus, nu exista o varianta corecta si una gresita. Suntem diferiti, avem opinii diferite si dorinte diferite, asa ca fiecare cuplu si fiecare femeie alege cum sa se desfasoare cererea in casatorie.

Si acum, dupa ce am vazut un pic cum stau lucrurile in privinta cererii in casatorie, te invit sa citesti si articolele de aici si de aici despre logodna. Iti pot fi de ajutor daca inca nu te-ai logodit.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment