Despre juramintele de nunta

Juramintele de nunta mi s-au parut intotdeauna ceva ce numai in filme poti vedea, respectiv auzi. Nu stiu cat de multi miri din Romania aleg sa isi spuna juramintele la nunta, in prezenta invitatilor. Nu mi se pare a fi un obicei specific noua si ma gandesc ca sunt destui cei care au emotii gandindu-se ca trebuie sa isi declare iubirea in prezenta atator oameni. Eu, sincera sa fiu, nu cred ca as avea curajul sa fac asta. Dar mi se pare un moment tare romantic, foarte intim si cu siguranta extrem de emotionant. Daca faceti parte din categoria mirilor care nu exclud juramintele de nunta din programul uneia dintre cele mai importante zile din viata noastra, iata ce ar trebui sa stiti despre juramintele de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce trebuie sa stiti despre juramintele de nunta

Acestea nu trebuie sa fie rostite in fata invitatilor, daca nu vreti sa faceti acest lucru, indiferent de motivele pe care le aveti. Poate preferati sa va spuneti juramintele de nunta inainte de ziua cea mare, cand sunteti numai voi doi, poate intr-un loc romantic, ori pur si simplu in confortul casei voastre. Sau ati putea ca in ziua nuntii sa va oferiti unul altuia cate o scrisoare care sa contina mesajul pentru celalalt, declaratii de dragoste, promisiuni pentru viata voastra impreuna etc. Deci, daca nu sunt pentru voi juramintele de nunta rostite in prezenta mai multor oameni, atunci nu trebuie sa faceti asta. Puteti pur si simplu sa faceti schimb de juraminte cand sunteti numai voi doi, poate inainte de ziua cea mare sau chiar in ziua cea mare, dar inainte de a va pregati pentru ceea ce urmeaza sa se intample. Ori, daca preferati, puteti sa va spuneti juramintele in timp ce sunteti in luna de miere.

juramintele de nunta

juramintele de nunta

Daca inca nu stiti sigur daca juramintele de nunta sunt ceva ce va doriti sa includeti in programul nuntii (sau inainte, ori dupa ziua cea mare), mai jos veti gasi cateva motive pentru care sa le luati in calcul.

1. Veti avea parte de momente unice si de neuitat. Vor fi momente pline de emotie, frumoase, in care va veti vorbi din inima si veti rosti cele mai profunde cuvinte.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

2. Nunta voastra va avea inca un element de unicitate. Sigur ca nunta va fi un eveniment unic fiindca si voi sunteti unici si va veti pune amprenta asupra acelei zile, insa daca veti adauga si juramintele de nunta, atunci cu siguranta veti avea parte de un eveniment deosebit.

juramintele de nunta

juramintele de nunta

3. Veti scapa de emotii. Mai ales daca juramintele vor fi scrise pe o hartie pe care celalalt o va citi, sau vor fi rostite in intimitate. Veti scapa de emotii stiind ca in ziua nuntii tot ce conteaza este ca deveniti sot si sotie, ca celebrati dragostea ce va leaga impreuna cu oamenii dragi si ca desi este posibil ca nu totul sa iasa conform planului, voi doi va veti avea intotdeauna unul pe celalalt.

4. Poate fi distractiv. Sigur ca va fi emotionant, insa daca veti presara si cateva note de umor in acele juraminte, nu va fi deloc un lucru rau.

Foto: Pexels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment