Despre emotiile legate de nunta

Nunta este un eveniment important pentru oricine. Si, dupa o lunga perioada in care a fost orgzaniata, vine in sfarsit si ziua cea mare. Toate miresele se vor simti emotionate. Iata ce trebuie sa stii despre emotiile legate de nunta. Toate miresele le au.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre emotiile legate de nunta

Bucuria. Urmeaza sa te casastoresti cu barbatul pe care il iubesti. De cand ti-a pus pe deget inelul de logodna, ai inceput sa te gandesti la aceasta zi magica. Si ai incercat sa o faci cat mai speciala. Asa ca nu este de mirare ca atunci cand ziua aceea vine, vei fi extrem de bucuroasa.

Despre emotiile legate de nunta

Despre emotiile legate de nunta

Socul. Dupa ce trece entuziasmul, incepi sa te gandesti la organizarea nuntii. Si abia atunci realizezi ca nu este deloc o treaba usora. Desigur, este o provocare pe care o acceti cu placere, insa vei constatat ca vei avea nevoie de putin ajutor din partea altora pentru ca totul sa iasa asa cum ai visat si sa nu te simti coplesita de tot ceea ce trebuie sa faci.

Stresul. Vei fi pusa in ipostaza de a lua diferite decizii. Si parca nu stii care este cea mai potrivita. Tort cu vanilie sua cu ciocolata? Cum ii asezi pe invitati la masa? Si multe alte lucruri. Evident ca vei incepe sa te simti stresata. Toate viitoarele mirese trec prin asta. Important este sa reusesti sa iti pastrezi calmul in acele momente si sa iti recapeti controlul asupra organizarii propriei nunti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Frustrarea. La un moment dat, dupa ce vei lua unele decizii, vei stabili anumite detalii legate de nunta, te poti intreba daca intr-adevar merita sa investeti atat de mult timp si atat de multi bani. Poate ar fi fost o idee mai buna daca ati fi ales un eveniment mai intim, cu mai putini invitati. Insa nu uita ca emotiile sunt cele care te fac sa gandesti astfel. Daca nu ti-ai fi dorit nunta pe care ai organizat-o, atunci cu siguranta ai fi stiut asta inca de la inceput. Te-ai lasat condusa de propriile dorinte, de ceea ce iti spunea inima, deci nu ai de ce sa iti faci griji.

CITESTE SI: Ce le place cel mai mult invitatilor la nunta

CITESTE SI: De ce sa o inviti pe mama soacra sa se pregateasca alaturi de tine pentru nunta

Panica. Observi ca nunta se apropie cu pasi repezi si incepi sa intri in panica. Stii ca mai sunt atat de multe lucruri de facut si ai senzatia ca timpul nu iti va permite sa le faci pe toate. Este firesc sa treci si prin astfel de emotii. Este vorba, totusi, despre un eveniment important, asa ca sunt inevitabile astfel de situatii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Despre emotiile legate de nunta

Despre emotiile legate de nunta

Acceptarea. Dupa ce vor trece toate emotiile celelalte, vei incepe sa iti accepti nunta asa cum este. Poate ca trebuia sa fii un pic mai atenta la unele detalii, insa simti ca totul va fi bine chiar si asa. Si cu siguranta totul va fi perfect, iar nunta ta va fi una magica, de poveste.

Entuziasmul. Si, cand vine in sfarsit ziua cea mare, vei fi tare entuziasmata. Urmeaza sa mergi la altar, urmeaza sa te casatoresti cu barbatul pe care il iubesti. Lasi in urma orice altceva si te concentrezi asupra momentului, asupra acelei zile deosebite.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat cateva informatii despre emotiile legate de nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment