Designeri de rochii de mireasă

Pentru toate viitoarele mirese! Știm că aveți de luat o tonă de decizii în perioada următoare. Probabil vă gândiți deja: “De unde să încep?” Relaxează-te! Noi suntem aici ca să te ajutăm și de aceea, îți punem la dispoziție o listă cu cei mai faimoși designeri de rochii de mireasă din lume.

Probabil că și tu, ca multe dintre noi, ți-ai plănuit marea zi de când erai mică. Mai întâi ți-ai imaginat cum o să arate mirele, iar apoi categoric te-ai gândit cum va fi rochia de mireasă. Fie că preferi rochiile voluminoase de prințesă, pe cele senzuale tip sirenă sau pe cele scurte și nonconformiste, lista noastră are cu siguranță designer-ul potrivit pentru tine. Așadar, să purcedem și să vedem care sunt cei mai buni designeri de rochii de mireasă.

Designeri de rochii de mireasă

designeri de rochii de mireasă

Sursă: Dresscodes

  1. Vera Wang

Vera Wang este un designer american, bazat în New York. Deși creează tot felul de haine și de rochii, iar creațiile ei au fost purtate de vedete de la Hollywood la diferite evenimente, Vera Wang este cunoscută în special mulțumită superbelor ei rochii de mireasă. În anul 1990, și-a deschis propriul ei salon, în Hotelul Carlyle din New York, unde sunt expuse rochiile ei de mireasă. De atunci, a mai deschis buticuri în New York, Londra, Tokyo și Sydney. În afară de rochia de mireasă, mai poți cumpăra de la ea parfumuri, pantofi și bijuterii pentru ziua cea mare.

designeri de rochii de mireasă

Sursă: Vogue

  1. Oscar de la Renta

Oscar de la Renta a fost un designer americano-dominican. A devenit cunoscut în anii 60, când a început să o îmbrace pe Jackie Kennedy. Din 1993 până în 2002, de la Renta s-a ocupat de colecțiile haute couture de la casa de modă franceză Balmain, dar din anul 2006, și-a concentrat atenția pe rochiile de mireasă.

designeri de rochii de mireasă

Sursă: Kleinfeld

  1. Eve of Milady

Eve Muscio este designer-ul din spatele superbelor rochii de mireasă Eve of Milady, brand argentinian. Îi plac detaliile minuțioase, dantela și materialele fine, iar trăsătura unică a rochiilor ei este aceea că se potrivesc oricărui tip de corp.

designeri de rochii de mireasă

Sursă: Bridal Reflections

  1. Amalia Carrara

Amalia Carrara oferă mireselor care aleg acest brand toată eleganța și grandoarea pe care și-o doresc și pe care și-o pot imagina. Linie soră cu Eve of Milady, Amalia Carrara duce lucrurile la următorul nivel, oferind mai multe detalii și având o slăbiciune pentru cristalele Swarovski.

designeri de rochii de mireasă

Sursă: Pnina Tornai

  1. Pnina Tornai

Pnina Tornai este un designer de rochii de mireasă cunoscut la nivel internațional, care a cunoscut faima mulțumită prezenței ei în show-ul de televiziune “Say Yes To The Dress”. Pasiunea ei pentru modă a fost inspirată de mama ei marocană și de tatăl ei egiptean, care au expus-o, încă de la o vârstă fragedă, la multe ceremonii tradiționale cu costume elaborate. Dragostea ei pentru frumusețe și detalii delicate au determinat-o să creeze rochii de mireasă care reflectă arborele ei genealogic.

designeri de rochii de mireasă

Sursă: Vogue

  1. Carolina Herrera

Carolina Herrera este un designer din Venezuela, cunoscută pentru stilul ei unic și care a avut onoarea să se ocupe de stilul vestimentar al mai multor prime doamne, precum Jacqueline Onassis, Laura Bush și Michelle Obama.

Iată aici și 7 designeri pentru rochii de mireasă ecologice și aici topul designerilor români de rochii de mireasă.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment