De doua ori mireasa

V-ati intalnit, v-ati indragostit si urmeaza sa faceti nunta. Insa, ce faceti daca sunteti din zone diferite ale tarii, iar parintii vostri si ceilalti membri ai familiei viseaza sa va vada casatorindu-va acolo unde ati copilarit? Simplu! Faceti doua nunti. Sau, poate, nu chiar atat de simplu, insa nici imposibil. Daca ati luat in calcul aceasta optiune, atunci vei fi, bineinteles, de doua ori mireasa. Ce trebuie sa stii intr-o astfel de situatie? Care sunt avantajele si dezavantajele?

De doua ori mireasa

Elle

De doua ori mireasa

Recent am aflat ca o colega urmeaza sa se casatoreasca. Mai tarziu, am auzit-o spunand ca va avea doua nunti. Ce-i drept, nu prea intelegeam la ce se refera, insa ulterior au aparut si alte informatii din care am inteles cum stau lucrurile. Si mi s-a parut chiar interesant si frumos planul ei si al logodnicului ei. Pentru ca sunt din judete diferite si indepartate, au ales sa faca doua nunti. Una la ea acasa si una la el acasa. Mai ales ca ea este singurul copil al familiei. Este un gest frumos, care vorbeste despre iubirea copilului pentru parinti. Nu oricine este dispus sa tina cont si de altii in momentul in care ia o decizie.

Deci s-a stabilit: vor avea loc doua nunti. Dar in continuare ce este de facut? Mireasa va purta doua rochii de mireasa? Mirele va avea doua costume? Dar parintii lor? Vor avea o singura tinuta sau mai multe? Si cu nasii cum ramane? Ei bine, in privinta vestimentatiei, fiecare va proceda asa cum considera ca este mai bine si, normal, asa cum le permite bugetul. Daca vor si pot, atunci fara probleme ar putea avea cate o tinuta pentru fiecare nunta. Daca nu, atunci nu este nicio problema. La fel si in cazul miresei. Poate purta aceeasi rochie. Sa ai doua rochii de mireasa ar putea fi interesant, insa pe langa cheltuielile suplimentare care ar putea fi evitate, trebuie sa te gandesti si ca, dupa nunta, vei ramane nu cu una, ci cu doua rochii.

De doua ori mireasa

Bethells Beach Cottages

Un dezavantaj al celor doua nunti ar putea fi acela ca organizarea necesita mai multa atentie, deci trebuie sa alocati suficient timp acestui aspect. Vor fi doua localuiri diferite, meniurile pot fi aceleasi sau nu. Invitatii trebuie intrebati daca pot participa la ambele evenimente sau nu. Este important sa stiti numarul exact al invitatilor. Poate unii nu au cum sa vina la ambele nunti.

Totusi, sa fii de doua ori mireasa poate fi interesant. Avand in vedere ca ziua nuntii trece atat de repede si multe femei isi doresc sa mai traiasca acele momente, tu iti poti implini acel vis. Vor fi doua zile in timpul carora va veti sarbatori iubirea alaturi de oamenii dragi. Asa ca, daca va ganditi sa faceti doua nunti, nu trebuie sa va speriati de ceea ce presupune aceasta decizie. Nu este nimic imposibil, iar rezultatul va fi unul care va va dovedi ca totul a meritat.

Si, daca tot vorbim despre nunta, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment