De ce vrea mama ta sa te ajute sa organizezi nunta

Desigur, este nunta ta si ai vrea sa iti pui amprenta asupra evenimentului. Totusi, mama ta vrea sa se implice in organizarea nuntii. Nu o poti refuza. Stii ca te iubeste si vrea tot ceea ce este mai bun pentru tine. Insa, oricat de apropiate ati fi, parca sunt unele moemnte in care ai vrea sa te ocupi tu de tot sau cel putin sa iei tu anumite decizii. Insa nu ii poti rani sentimentele si nu ai cum sa nu tii cont si de sfatuturile ei. Iata de ce vrea mama ta sa te ajute sa organizezi nunta. Daca ii vei cunoste motivele, vei fi mult mai intelegatoare si vei vedea altfel lucrurile.

De ce vrea mama ta sa te ajute sa organizezi nunta

1. Vrea sa ai o zi magica, pe care sa nu o uiti niciodata. Stie cat de important este evenimentul pentru tine. Si de aceea vrea sa se implice in organizarea acestuia. Asa ca, data viitoare cand ti se pare ca ar fi mai bine sa o lase mai moale cu sugestiile, aminteste-ti ca face ceea ce face de dragul tau.

De ce vrea mama ta sa te ajute sa organizezi nunta

De ce vrea mama ta sa te ajute sa organizezi nunta

2. Probabil si ea a avut ajutor din partea mamei ei. Este adevarat ca vremurile nu mai sunt ca inainte. Insa, probabil, mama ei s-a implicat in organizarea nuntii, la fel cum a procedat si mama bunicii tale. Tocmai de aceea simte ca este cazul ca si ea, la randul ei, sa isi ajute fiica sa organizeze nunta. Desigur, acum exista tehnologia care te ajuta foarte mult. Tocmai de accea uneori vei simti ca te poti descurca si singura. Insa vei vedea ca in anumite momente te vei simti recunoascatoare ca beneficiezi de ajutroul mamei tale atunci cand faci pregatirile pentru nunta.

CITESTE SI: Rochia de mireasa mostenita de la mama sau de la bunica

CITESTE SI: Moduri in care o poti face pe mama ta sa se simta speciala in ziua nuntii

De ce vrea mama ta sa te ajute sa organizezi nunta

De ce vrea mama ta sa te ajute sa organizezi nunta

3. Se gandeste la ceea ce vor crede invitatii. Desi nu este in regula sa faci anumite lucruri doar pentru ca iti este teama de ce vor spune altii, nunta este totusi un eveniment despre care vrei sa auzi numai cuvinte de lauda. Iar mama ta poate avea emotii din cauza parerilor pe care si le vor forma invitatii. Mai ales daca in familia voastra nu a mai avut loc un astfel de eveniment atat de importnant, atunci este de inteles de ce mama ta vrea ca totul sa iasa perfect. In fond, vor fi la nunta si rudele ei, si prietenii ei. Si vrea ca toata lumea sa aiba cuvinte de lauda despre nunta ta. Explica-i ca cei care vin la nunta fac asta deoarece deja va apreciaza si ca nimeni nu va participa la eveniment doar pentru ca mai tarziu sa aiba despre ce sa vorbasca.

4. Este obisnuita sa fie gazda. Poate ati mai avut si alte evenimente in familie (nu la fel de importante ca o nunta), iar mama ta a avut rolul de gaznda. Si si-a luat in serios acest rol. A facut totul cu placere. Asa ca, daca este obisnuita cu astfel de situatii, atunci este de inteles de ce isi doreste sa te ajute sa pui la punct fiecare detaliu legat de nunta.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment