De ce trebuie sa tii cont cand alegi data nuntii

Data nuntii trebuie sa fie aleasa cu mare grija. Asta deoarece in fiecare an veti sarbatori acea zi, ziua in care ati devenit sot si sotie. Sunt unii miri care aleg ziua in care va avea loc nunta in functie de disponibilitatea localului in care vor sa aiba loc petrecerea. Insa, daca va aflati printre cuplurile norocoase, care au la dipspozitie mai mult timp, deci mai multe alegeri, atunci inainte de a alege data in care veti deveni sot si sotie, trebuie sa cunoasteti anumite lucruri. Ati putea tine cont de ele, avand in vedere ca este o data pe care o veti sarbatori in fiecare an.

De ce trebuie sa tii cont cand alegi data nuntii

In primul rand, este bine sa aflati care sunt zilele in care nu se pot face nunti in timpul anului. Stim cu totii ca sunt anumite perioade in care nu se pot face ceremorniile religioase. Dupa ce aflati care va sunt optiunile in functie de ceea ce accepta sau nu accepta religia, sunt si alte aspecte pe care este bine sa le aveti in vedere.

De ce trebuie sa tii cont cand alegi data nuntii

SheKnows

De exemplu, anotimpul. Sunt multe cupluri care aleg sa faca nunta vara, datorita temperaturilor mai ridicate ce le vor permite invitatilor sa se imbrace mai lejer. Deisgur, exista si dezavantaje, daca stam sa ne gandim la canicula. Alte cupluri vor sa faca nunta primavara. Asta pentru ca nu este nici prea cald, nici prea frig. Plus ca in acea perioada, natura este deosebita, cand se trezeste la viata. Alte cupluri vor sa se casatoreasca toamna. Si foarte putini sunt cei care aleg sa isi uneasca destinele iarna. Anotimpul il veti alege in functie de avantajele si dezavantajele pe care le veti vedea in fiecare situatie.

De asemenea, ati putea tine cont si de locurile voastre de munca. De exemplu, poate unul dintre voi este profesor, caz in care vara poate fi o alegere mult mai buna, avand in vedere ca in restul anului serviciul are prioritate. Plus ca in viitor, cand veti sarbatori ziua aceea, nu trebuie sa va faceti griji ca lipsiti de la serviciu.

Peste an sunt unele zile libere, in care oamenii nu merg la serviciu. Ati putea alege si astfel de zile pentru nunta. Asta pentru ca ceilalti nu trebuie sa lucreze, deci ar putea veni mai multe persoane le nunta. Mai ales daca le veti trimte invitatiile cu ceva timp inainte de eveniment, nu isi vor face planuri pentru zilele acelea libere.

CITESTE SI: Probleme si solutii in ziua nuntii

De ce trebuie sa tii cont cand alegi data nuntii

7-Themes

CITESTE SI: Ce sa nu le spui mirilor in ziua nuntii

Sau poate alegeti sa faceti nunta de ziua unuia dintre voi, sau intr-o anumita zi ce are o semnificatie pentru amandoi.

Este bine sa nu va grabiti cand alegeti data nuntii. Luati in calcul toate optiunile, puneti-le in balanta pe fiecare in parte si in felul acesta veti lua cea mai buna decizie. Daca nu va veti alege data nuntii in functie de disponibilitatea localului, atunci rezervati-va putin timp inainte de a stabili ceva sigur.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat de ce trebuie sa tii cont cand alegi data nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment