De ce se ingrasa barbatii casatoriti?

Ai observat ca dupa casatorie barbatii incep sa se ingrase? Desigur, unii dintre ei reusesc sa isi pastreze greutatea, insa sunt multi carora cantarul incepe sa le arate din ce in ce mai multe kilograme. Dar de ce se ingrasa barbatii casatoriti?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De ce se ingrasa barbatii casatoriti?

Conform unui studiu realizat de cercetatori din Marea Britanie, barbatii se ingrasa dupa casatorie pentru ca incep sa manance mai multe dulciuri. In plus, ei consuma mai mult vin. Potrivit studiului, barbatii incep sa isi schimbe obiceiurile alimentare dupa ce se casatoresc. Iar acest lucru incepe sa devina vizibil, ei incepand sa acumuleze un anumit numar de kilograme. Asa cum spuneam anterior, consumul exagerat de dulciuri, precum si vinul baut in cantitati mai mari, duc in timp la aparitia kilogramelor in plus.

De ce se ingrasa barbatii casatoriti?

GQ India

Dupa castaorie, barbatii au tendinta de a se ingrasa. Cel putin unii dintre ei. De ce? Ei bine, devin mult mai relaxati dupa nunta si parca nu mai acorda importanta cuvenita greutatii. De asemenea, daca sotiile lor pregatesc anumite feluri de mancare foarte gustoase, atunci este evident motivul pentru care ei incep sa se ingrase. Mancarea delicioasa reprezinta o tentatie carora nu ii pot rezista.

Poate parea amuzant, dar, un alt motiv pentru care barbatii acumuleaza anumite kilograme dupa casatorie este acela ca sotiile lor ii hranesc excesiv. De ce? Ei bine, cred ca stiti deja rapsunsul. Pentru ca domnii sa nu mai fie la fel de atragatori pentru alte femei. Deci, clar, scad sansele ca ei sa aiba relatii extraconjugale. Cam exagerat, insa cat se poate de adevarat. Ce nu fac femeile pentru a-si pastra aproape barbatii, nu? Iar aceasta metoda de a-i ingrasa este cat se poate de amuzanta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Ce nu ar trebui sa faca barbatii in relatie

CITESTE SI: Ce isi doresc barbatii casatoriti

Un alt motiv al acumularii kilogramelor este acela ca femeile au tendinta de a cumpara multe lucruri. Iar de pe lista lor de cumparaturi nu lipsesc nici dulciurile, ori unele mancaruri ce contin multe calrii. Asa ca, domnii vor consuma acel tip de alimente si astfel vor ajunge sa cantareasca mai mult.

Insa, studiile au subliniat si anumite aspecte pozitive. Spre exemplu, se pare ca barbatii casatoriti mananca mai multe legume in comparatie cu burlacii. De asemenea, ei consuma si paine din cereale intergrale, aliment care nu se afla printre optiunile multor celibatari. In plus, barbatii necasatoriti mananca mai putina mancare de tip fast food comparativ cu burlacii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
De ce se ingrasa barbatii casatoriti?

Shutterstock

Asadar, barbatii casatoriti au tendinta de a se ingrasa, iar mai sus ai vazut si care sunt explicatiile pentru astfel de situatii. Insa, pe de alta parte, dupa casatorie, desi se schimba obiceiurile alimentare ale barbatilor, nu toate sunt negative. Asa cum am vazut mai sus, acestia incep sa renunte la alte alimente nesanatoase si, in schimb, consuma altele ce aduc beneficii sanatatii.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat de ce se ingrasa barbatii casatoriti, deci stii ce ai de facut daca nu vrei sa te confrunti cu o astfel de situatie, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videohraf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment