De ce sa urmezi cursuri pentru dansul mirilor?

Felicitări, vă căsătoriți! Acum că emoția propunerii a luat sfârșit și acest eveniment incredibil a început să se prinda contur- este timpul sa treceti la planificare! Petrecerea de logodnă, petrecerea burlacilor, cununia civila… și toate planurile și deciziile pentru ziua nunții dvs. va vor ocupa în curând mult timp. Una dintre aceste decizii implică  si dansul mirilor. Dacă luati in calcul sa faceti un curs de dans pentru a pregati dansul mirilor noi iti oferim câteva motive pentru care merită aceasta alegere. De ce sa urmezi cursuri pentru dansul mirilor? Iata mai jos cateva motive.

De ce sa urmezi cursuri pentru dansul mirilor?

De ce sa urmezi cursuri pentru dansul mirilor

whiteloop.com De ce sa urmezi cursuri pentru dansul mirilor

Primele lecții de dans te ajută să-ți invingi temerile. Toți ochii vor fi asupra ta și a partenerului tău, iar dacă nu te simți confortabil cu abilitățile tale de dans, dansul mirilor va adauga doar stres pentru  ziua nuntii. Așa cum spune zicala, „Practica e mai de pret decât stiinta”, iar dansul cu alți  începători îți va oferi confort. Învata de la foxtrot, vals sau dansul swing,  durează un sa iinveti astfel de dansuri complexe dar practica te va ajuta

Primele lecții de dans te ajută sa te familiarizezi cu partenerul tau. Tu și viitorul  soț puteți simți că știți să dansați unul cu celălalt, dar asta nu înseamnă că o faceți corect. Dacă dansezi doar cu logodnicul tău, ai putea consolida obiceiurile proaste. Acest lucru ar putea duce pentru o situație penibilă atunci când trebuie să dansezi cu socrii tăi la recepție!

Primele lecții de dans te ajută să descoperi dansurile tale preferate! Cu cât îți place mai mult un anumit dans, cu atât te vei simți mai încrezător și asta se va vedea  pe ringul de dans. Cursurile pentru începători sunt o modalitate excelentă de a învăța o mulțime de pași diferiți și de a învăța de la alții.

Primele lecții de dans te ajută să înveți să dansezi spontan. După ce veți stăpâni unele dintre mișcările fundamentale, veți fi în drum spre ringul de dans data viitoare când veți ieși în oraș! Este nevoie de doar câteva clase de începători pentru a invata cu adevărat mișcările de bază și pentru a vă crește încrederea.  Pentru că practica poate duce la perfectiune.

De ce sa urmezi cursuri pentru dansul mirilor

whiteloop.com De ce sa urmezi cursuri pentru dansul mirilor

In plus, planificarea nunții poate fi stresantă. Primele lecții de dans pentru nunta ta sunt o modalitate excelentă de a te distra și de a te relaxa înainte de Marea Zi. Cu toate programele, deciziile și termenele  pentru  planificarea nunții, bucurându-vă de această perioadă care este doar pentru voi  atât aveti ocazia sa va relaxati , cât șisa va  re-energizați – și vă promitem că vă veți distra mult!

Nu lăsați lectiile de dans pe mai tarziu- mergeți la cursuri de dans!

Dansul mirilor face parte din ritual,  uneori ritualurile sunt o parte minunată a vieții. Vă căsătoriți până la urmă, si acesta este tot un ritual așa că bucurați-vă de  rochie și costum, se  flori, de ceremonie, primul sărut, luna de miere și Dansati!  In plus o zicala celebra spune ca Dansul este expresia verticală a unei dorințe orizontale.

Si acum, la final, sa accesam si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

De ce sa urmezi cursuri pentru dansul mirilor

De ce sa urmezi cursuri pentru dansul mirilor

 

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment