De ce sa te casatoresti

Sa te casatoresti este un pas important, este un angajament pe care ar trebui sa il iei pentru toata viata, asa ca motivele pentru care faci asta ar trebui sa fie serioase. Te intrebi de ce sa te castaoresti? Poate inca nu stii daca este alegerea buna pentru voi, sau momentul oportun, poate va intrebati daca este necesar sa faceti pasul cel mare, de ce este necesara casatoria, atata vreme cat puteti locui impreuna si puteti fi fericiti si fara a oficializa relatia. In randurile care urmeaza vei afla de ce sa te casatoresti.

teilor.ro

De ce sa te casatoresti?

Ti-ai gasit jumatatea

Ar trebui sa fie motivul principal pentru a te casatori. Daca simti ca ti-ai gasit sufletul pereche, aunci casatoria este pasul urmator si firesc, iar celelalte motive sunt numai niste bonusuri.

Sa ai pe cineva alaturi

teilor.ro

De ce sa te casatoresti? Suntem fiinte sociale si avem nevoie de oameni. Si, oricat de distractiv ar fi sa fii singur, uneori este bine sa ai pe cineva alaturi. Un om alaturi de care sa te bucuri, dar si de care sa te spijini in momentele mai delicate.

De ce sa te casatoresti

Guides for brides

Este o traditie utila

Cand va casatoriti, inseamna ca relatia voastra avanseaza, trece la urmatorul nivel. Veti incepe o noua viata impreuna, va veti maturiza impreuna, va veti descoperi, veti avea parte de experiente noi si de oportunitatea de a creste ca persoane.

Un statut serios

teilor.ro

De ce sa te casatoresti? Pentru ca astfel relatia voatra va parea mai serioasa in ochii altora. Desigur, trebuie sa faceti pausl cel mare in primul rand pentru ca asta va doriti, asta simtiti, nu pentru ca ceilalti sa va priveasca relatia intr-un anumit fel.

Va doriti o familie

Daca v-ar placea sa intemeiati o familie, atunci pasul firesc este sa va casatoriti. Copiii vostri vor avea o anumita siguranta, un camin stabil si, bineinteles, acest lucru va avea un impact favorabil asupra dezvoltarii lor emotionale.

De ce sa te casatoresti

Baby Couture

Pentru multumirea parintilor

teilor.ro

Desigur, nu trebuie sa fie principalul motiv pentru a va casatori, insa daca veti dori sa faceti pasul cel mare, atunci cu siguranta parintii vostri vor fi mai mult decat fericiti. Sigur si-au imaginat de nenumarate ori momentul in care veti fi la altar, se gandesc ca astfel veti avea o anumita stabilitate, un anumit echilibru, o anumita certitudine.

Sunteti pregatiti pentru altceva

De ce sa va casatoriti? Pentru ca ati ajuns la un anumit nivel in care puteti spune ca va simtiti pregatiti pentru urmatoarea etapa in viata. Asa ca, daca va iubiti si va dortiti aceleasi lucruri de la viata, unul de la celalalt, si daca visati la ziua in care veti spune „DA”, de ce sa nu faceti acest pas?

De ce sa te casatoresti

DJ Domenic Entertainment

De ce sa te casatoresti? Din atat de multe motive! Unele sunt valabile in cazul oricarui cuplu, pe cand altele depind de personalitatea voastra, de cuplul pe care il formati etc. Unele motive sunt generale, altele sunt individuale. Cele de mai sus se incadreaza in prima categorie.

Si acum, dupa ce am vazut de ce sa te casatoresti, sa vedem si cum arata munca unui videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment