De ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta

Exista obiceiul ca la fiecare nunta mireasa sa aiba domnisoare de onoare. Totusi, ai putea renunta la acestea. Exista mai multe avantaje. Iata de ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta.

teilor.ro

De ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta

1. Este mai putin stresant. Astfel nu vei mai fi pusa in situatia de a alege doua sau mai multe dintre prietenele tale. De asemenea, nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta rochiilor pe care le vor purta. Sau in privinta conflictelor care pot sa apara de-a lungul timpului din cauza stresului provocat de organizarea nuntii.

2. Nu vei rani sentimentele nimanui. Poate ai un grup mai mare de prietene, insa nu le poti cere tuturor sa fie domnisoare de onoare. Daca nimeni nu va primi acest rol, atunci nu vor mai exista probleme. Poate unele dintre ele iti sunt mai apropiate decat altele, si pe cele din urma nu le-ai fi ales ca domnisoare de onoare. Daca nu va primi nimeni acest rol, atunci nimeni nu va mai avea sentimentele ranite.

De ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta

De ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta

3. Vei fi sigura ca toata lumea va purta la nunta ceea ce isi doreste. Exista multe cazuri in care domnisoarelor de onoare nu le plac rochiile alese de mirese pentru ele. Si uneori conflictele pot fi inevitabile din acest motiv. Iar daca vor purta la nunta rochii care nu le plac, atunci cu siguranta nu le vor mai imbraca si a doua oara. Ceea ce inseamna ca banii investiti sunt bani pierduti.

teilor.ro

4. Vei face economii. Daca vei cumpara rochiile domnisoarelor de onoare, buchetele acestora, atunci cu siguranta va trebui sa scoti din portofel o suma destul de mare. Iar banii aceia ar putea fi folositi in alt scop. Spre exemplu, i-ai putea include in bugetul pentru nunta.

5. Si pritenele tale vor face economii. Asta pentru ca rolul de domnisoara de onoare implica anumite costuri. Trebuie sa aiba un machiaj aparte, coafura deosebita etc. Si toate acestea costa. Deisgur, nu te-ar refuza daca le-ai intreba daca vor sa iti fie domnisoare de onoare, insa daca vei alege sa renunti la domnisoarele de onoare, atunci si ele vor fi avantajate in urma acestei decizii, nu numai tu.

De ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta

De ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta

CITESTE SI: La ce se gandesc miresele cand isi aleg domnisoarele de onoare

CITESTE SI: Lucruri pe care fiecare domnisoara de onoare trebuie sa le stie

teilor.ro

6. Mai multa distractie pentru toata lumea. Trebuie sa recunoastem ca domnisoarele de onoare au anumite sarcini. Deci este posibil sa nu se poata bucura de fiecare moment al nuntii. Pe de alta parte, daca vor participa doar ca invitati la nunta, atunci situatia va fi cu siguranta una diferita.

7. Se evita haosul. Cand mireasa se pregateste pentru nunta trebuie sa fie prezente in acele momente si domnisoarele de onoare. Se vor strange foarte multe persoane in acel moment, ceea ce nu este mereu placut. Va fi prea multa agitatie.

8. Familia este suficienta. Nu uita ca in ziua nuntii familia iti va fi aproape. Daca vei mai adauga si un numar mare de domnisoare de onoare, este posibil ca la un moment dat sa apara unele tensiuni datorate emotiilor.

9. Nu vei fi obligata sa le fii domnisoara de onoare. Poate nu vei putea sa fii domnisoara de onoare a uneia dintre ele atunci cand va fi nevoie. Insa ar putea aparea discutii legate de faptul ca acea persoana a acceptat acest rol, pe cand tu il refuzi.

teilor.ro

De ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta? Exista mai multe avantaje in acest sens, asa cum ai vazut mai sus. Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment