De ce să nu porți mascara waterproof

Mascara waterproof a devenit un trend în materie de machiaj și foarte multe femei optează pentru acest tip de mascara fără ca măcar să cunoască și părțile mai întunecate ale acestui produs. Din dorința de a arăta perfect, trase toate ca după șablon multe femei optează pentru varianta mai comodă și rezistentă, fie că aleg un fond de ten cu acoperire mare, unghii cu gel, sprâncene tatuate, păr vopsit, ruj rezistent la apă sau mascara waterproof. Însă de ce să folosești anumite produse doar pentru că ai auzit că sunt mai rezistente? Înainte de a cumpăra un produs trebuie să te informezi foarte bine în legătură cu ce anume face, avantajele și dezavantajele sale, nu trebuie să mergi numai pe recomandări. Ce îi face bine prietenei tale sau ce îi place ei nu înseamnă că același rezultat vei avea și tu. Când vine vorba de produse de make-up, dar și de cele pentru îngrijirea tenului trebuie să știi că părerile ar trebui să fie subiective. Așadar, de ce să nu porți mascara waterproof sau de ce să nu te întorci niciodată la acest produs?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De ce să nu porți mascara waterproof

1. Se usucă repede
Te-ai gândit vreodată că mascara ta nu rezistă mult timp? Se usucă înainte de a termina tubul? Acest lucru este posibil, căci este rezistentă la apă. Varianta normală de mascara, cea care nu este rezistentă la apă durează mai mult.

De ce să nu porți mascara waterproof

De ce să nu porți mascara waterproof Pinterest

2. Genele devin mai fragile
Atât mascara care nu este rezistentă la apă, cât și mascara waterproof usucă genele, însă cea din urmă le usucă mult mai rău decât cealaltă. Ce rezultă? Gene fragile, care se rup mult mai repede.

De ce să nu porți mascara waterproof

De ce să nu porți mascara waterproof Pinterest

3. Genele încep să cadă
Gândește-te numai la cât de mult încerci să te demachiezi pentru a scăpa de reziduu de mascara, pe lângă faptul că apoi trebuie să te și speli cu un gel de curățare. Mai mult, înainte de a aplica mascara multe femei apelează și la cleștele de gene pentru ca acestea să fie mai curbate. Toate aceste etape prin care trec genele tale în fiecare zi sau aproape fiecare zi, s-ar putea să te lase fără ele și acestea să înceapă să cadă din ce în ce mai mult, lăsând goluri între ele.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
De ce să nu porți mascara waterproof

Pinterest

4. Zona ochilor devine și mai sensibilă
Nu există nicio îndoială în ceea ce privește faptul că zona ochilor este una sensibilă, delicată, pielea fiind mai subțire decât pe restul feței. De asemenea, este prima zonă în care încep ridurile să își facă apariția, este zona care îți arată vârsta și sigur nu vrei să arăți mai bătrână decât ești. Asta înseamnă că trebuie să tratezi acea zonă cu mare delicatețe și să fii atentă cum te demachezi. Însă cum poate fi evitată demachierea blândă când este vorba de mascara waterproof?

De ce să nu porți mascara waterproof

Pinterest

Totuși, dacă nu vrei să renunți la acest tip de mascara este bine să ai în vedere câteva trucuri: folosește un primer de gene, care acționează ca un „tampon” între gene și mascara propriu-zisă; atunci când te demachiezi evită frecarea și folosește un ulei demachiant blând, hidratează-ți genele mereu. De asemenea, încearcă pe cât de mult poți să renunți sau să eviți folosirea zilnică a mascarei waterproof și să o folosești doar în momente mai speciale, atunci când într-adevăr ai nevoie.

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment