De ce sa (nu) faci nunta duminica

Din motive mai mult sau mai putin financiare, unele cupluri decid sa faca nunta duminica. Poate fi o provocare sa organizezi nunta in aceasta zi a saptamanii, avand in vedere ca in ziua urmatoare multe persoane trebuie sa lucreze. Insa asta nu trebuie sa te impiedice sa te castaoresti atunci, daca nu poti alege o alta data.

De ce sa (nu) faci nunta duminica

Unele cupuri prefera sa aiba nunta duminica deoarece beneficiaza de anumite reduceri din partea furnoizorilor. Sau pate vor sa se casatoreasca mai repede si gasesc mult mai usor localuri disponibile in zilele de duminica. Oricare ar fi motivul pentru care prefera o zi de duminica, important este sa nu intre in panica la un moment dat si sa creada ca nunta lor ar putea fi un dezastru, ca invitatii nu vor sta mult sau ca nu vor fi prezente prea multe persoane la eveniment.

De ce sa (nu) faci nunta duminica

New Zealand Weddings

Am fost recent la o nunta, intr-o zi de duminica. Mireasa era oarecum ingrijorata initial, crezand ca nu vor putea participa la eveniment decat cateva persoane. Insa emotiile i-au mai trecut cand a inceput sa primeasca din partea invitatilor confirmarile. Ce s-a intamplat la nunta este o alta poveste. Ca unii invitati au plecat la putin timp dupa ce s-a servit aperitivul, ca altii isi pastrau energia pentru ziua urmatoare, cand ar fi trebuit sa fie la serviciu, si preferau sa stea departe de ringul de dans, este o cu totul alta poveste. Insa, ideea este ca totul a iesit mult mai bine decat se asteptau mirii. Iar asta s-a intamplat pentru ca au stiut ce muzica sa aleaga pentru eveniment, astfel incat oamenii sa stea pe ringul de dans si sa pierda notiunea timpului. Au stiut cum sa ii faca sa se distreze, asa incat sa ramana la eveniment alaturi de ei pana la final.

Sa faci nunta duminica nu este o problema majora. Singurul inconvenient este legat de invitatii care ar trebui sa ajunga la serviciu in ziua urmatoare, motiv pentru care nu pot sta prea mult la eveniment, sau poate aleg sa nu vina deloc. Din punct de vedere religios, se pare ca zilele de duminica sunt mult mai indicate pentru cununia religioasa. Asta pentru ca zilele de sambata sunt cele in care sunt pomenite persoanele trecute in nefiinta.

CITESTE SI: Vrei o nunta cu tematica? Ce sa faci si ce sa eviti

CITESTE SI: Ai nevoie de o tematica pentru nunta?

De ce sa (nu) faci nunta duminica

NZWeddingz

Avantaje exista, bineinteles. Vorbim in primul rand de aspectul financiar. Daca nu aveti la dispozitie un buget generos, sau pur si simplu preferati sa faceti unele economii pentru planurile de dupa nunta, atunci cea mai buna solutie ar putea fi nunta duminica. Trimite invitatiile din timp, asa incat oamenii care vor sa participe la nunta sa isi faca un pln pentru a putea ajunge si la eveniment, si la serviciu.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat de ce sa (nu) faci nunta duminica, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa organziezi evenimentul, atunci in acele materiale video ai putea gasi surse de inspiratie. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment