De ce sa nu ai doar un fotograf la nunta

Organizarea nuntii nu este un lucru tocmai usor. Trebuie sa iei anumite decizii tinand cont de bugetul de care dispuneti. Astfel, multe cupluri ajung la concluzia ca cel mai bine ar fi sa aiba un singur fotograf la nunta. Ceea ce nu este neaparat un lucru rau, insa ar putea avea anumite dezavantaje. Afla din randurile de mai jos de ce sa nu ai doar un fotograf la nunta.

De ce sa nu ai doar un fotograf la nunta

Am fost invitatata la mai multe nunti la care exista un singur fotograf. Si, in unele cazuri au fost facute suficiente poze si au fost surprinse momentele importante din cadrul evenimentului. Insa, intr-un alt caz, mai putin fericit, lucrurile nu au stat chiar asa. Si s-au pierdut multe momente frumoase si unice din cauza faptului ca nu avea cine sa le fotografieze.

De ce sa nu ai doar un fotograf la nunta

Vangelis Photography

In timpul pregatirilor mirelui pentru nunta s-au facut suficiente poze. Intre timp, mireasa astepta undeva, sa se pregateasca viitorul sot, dupa care urma sa ii vina ei randul sa imbrace rochia de mireasa. Insa, cand mirele era gata de nunta, potrivit traditiei, a plecat acasa la nas si la nasa. Fotograful a mers impreuna cu el. Si cu mireasa cum a ramas? Ei bine, ea s-a pregatit, a imbracat rochia, insa nimeni nu a facut poze in timpul acelor momente. Apoi s-a alaturat invitatilor si a asteptat impreuna cu ei ca mirele si nasii sa ajunga si sa poata continua nunta, sa mearga la biserica etc.

Ceea ce este trist este faptul ca miresei nu i s-au facut deloc poze in timp ce imbraca rochia de mireasa. A fost un moment pe care nu il va putea include in albumul de nunta. De asemenea, au fost unii invitati care au dorit sa faca poze cu ea. Au folosit telefonul mobil, bineinteles, insa nu a fost acelsi lucru ca in cazul pozelor facute de un profesionist.

Cand mirii se pregatesc separat pentru nunta, cand sunt si alte evenimente din timpul nuntii care cer ca mirii sa nu fie impreuna, atunci este clar ca se pierd unele momente importante si mirii trebuie sa gaseasca o solutie de moment. Telefoanele mobile sunt la indemana oricui, asa ca pot fi facute poze cu ajutorul lor. Insa nu vor fi deosebite din punct de vedere calitativ.

CITESTE SI: Locatii pentru fotografiile de logodna
CITESTE SI: Trenduri fotografia de nunta

De ce sa nu ai doar un fotograf la nunta

The Wedding Mode

Apoi, in timpul ceremoniei religioase si in timpul petrecerii de nunta, cand mirii sunt impreuna, lucrurile sunt mult mai simple si un fotograf este suficient. Mai dificil este in situatiile mentionate anterior. Atunci se pierd poze care pot surprinde momente frumoase, emotionante si unice, pe care mirii nu le vor mai trai.

Da, poate fi suficient un fotograf la nunta, atata vreme cat discutati dinainte si faceti un plan astfel incat sa va asigurati ca nu se vor pierde momente pretioase din timpul evenimentului. Asa ca, daca bugetul nu va permite sa angajati doi fotografi, nu aveti ce sa faceti in acest sens. Insa, daca stiti care este situatia, cel putin asigurati-va dinainte ca ati gasit o varianta prin care sa poata fi fotografiate cat mai multe momente deosebite.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment