De ce sa alegi cat mai repede makeup artist-ul pentru nunta

Multe viitoare mirese aleg makeup artist-ul pentru nunta cu putin timp inaintea marelui eveniment. Se concentreaza asupra altor detalii si considera ca nu trebuie sa se grabeasca atunci cand vine vorba despre machiaj. Cu toate acestea, este recomandat sa gaseasca din timp un profesionist care sa se ocupe de realizarea machiajului. Iata de ce sa alegi cat mai repede makeup artist-ul pentru nunta.

De ce sa alegi cat mai repede makeup artist-ul pentru nunta

Multe mirese aleg rochia pe care o vor purta in ziua nuntii, locatia, florile, fotograful, videograful, marturiile si tot ceea ce trebuie pentru ziua nuntii. Si abia apoi se gandesc la angajarea unui makeup artist. Iata, totusi, care sunt motivele pentru care este bine sa te gandesti si la machiaj inca de la inceputul pregatirilor pentru nunta.

De ce sa alegi cat mai repede makeup artist-ul pentru nunta

De ce sa alegi cat mai repede makeup artist-ul pentru nunta

1. Cei mai buni makeup artisti sunt rezervati din timp. Asa cum se intampla si cu locatia, cu fotografii si videografii, cu machiajul este aceeasi situatie. Cei mai buni makeup artisti sunt rezervti din timp. Asa ca daca vrei sa te asiguri ca o persoana competenta se va ocupa de realizarea machiajului pentru ziua in care te vei castaori, cauta cu mai mult timp inainte acel specialist care te va face sa arati si sa te simti de milioane in ziua in care vei spune “DA!”.

2. In functie de machiaj poti lua anumite decizii legate de nunta. Spre exemplu, trebuie sa te asiguri ca machiajul se va potrivi cu rochia, dar si cu buchetul pe care il vei avea in ziua nuntii. Este bine sa te asiguri ca totul se va completa intr-un mod armonios. Persoana care te va machia ti-ar putea oferi anumite sugestii legate de ceea ce se potriveste cel mai bine cu machiajul recomandat in cazul tau. Este un alt motiv pentru care ar fi bine daca ai alege dinainte makeup artist-ul pentru nunta.

3. Pozele de la nunta le vei avea intotdeauna. Gandeste-te ca la nunta se vor face multe poze. Si pe acestea le vei avea pentru tot restul vietii. Tocmai de aceea te vei asigura ca vei arata cum nu se poate mai bine in ziua nuntii. Pozele care se vor face atunci le vei avea mereu. Asa ca iti vei dori sa fii perfecta. Sa iti amintesti nu numai de emotiile pe care le-ai trait in acele momente, dar si de tineretea ta, de modul in care te simteai atunci, in rochie de mireasa. Vor fi emotii pe care le vei retrai de fiecare data cand vei vedea pozele de la nunta.

De ce sa alegi cat mai repede makeup artist-ul pentru nunta

De ce sa alegi cat mai repede makeup artist-ul pentru nunta

CITESTE SI: Machiajul miresei cu fata rotunda

CITESTE SI: Sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese

4. Toate privirile vor fi indreptate catre tine. Invitatii vor fi atenti inainte de toate la miri. Nu-si vor mai aminti ce buchet ai avut, poate nu-si vor aminti multe detalii legate de nunta. Asta deoarece toate privirile vor fi indreptate spre voi. Asa ca vei arata cum nu se poate mai bine in ziua in care te vei casatori. Astfel, de fiecare data cand invitatii isi vor aduce aminte de nunta voastra, isi vor aminti in primul rand cat de frumoasa erai.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz penru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizonare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment