De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

O sedinta foto inainte de nunta, sau o sesiune de logodna, este o sesiune pe care o rezervi cu fotograful cu cateva luni inainte de nunta. Multe cupluri rezerva o filmare cu fotograful inainte de nunta pentru a se simti confortabil in fata camerei de luat vederi si isi folosesc deseori imaginile pentru o nota suplimentara personala adaugata nuntii lor. Chiar daca esti deja casatorit, intr-o relatie, sau urmeaza sa te casatoresti peste tari si mari, poti folosi  fotografii obtinute astfel cu imagini frumoase cu tine si cu partenerul tau.

De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

 1. Scapi de emotii inaintea camerei
  De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

  sedinta foto inaintea nuntii poza facuta de fotograf din Brasov

O sa incep cu ce este mai important-scapi de emotii in fata camerei. Rezervarea unei sedinte foto inainte de nunta cu fotograful tau iti va oferi ocazia sa te cunosti si sa iti dai seama la ce sa te astepti in ziua nuntii tale. Vei intelege modul in care fotograful tau te va directiona in ziua nuntii pentru a obtine cele mai bune imagini. Daca rezervi o sedinta inaite de nunta, in ziua nuntii te vei simti garantat in largul tau, iar acest lucru se va reflecat in fotografii.

 1. Obtii o proba a coafurii si a machiajului
  De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

  proba de machiaj si coafura foto de fotograf Aristrocrat Bucuresti

Un film cu poze inainte de  nunta este o modalitate excelenta de a-ti incerca coafura parului si machiajul din ziua nuntii. Vei vedea cum vei arata in fotografiile profesionale sit e poti sfatui cu echipa de stilisti daca vrei ajustari pentru nunta ta.

 1. Creezi o carte de oaspeti
  De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

  creezi o carte de oaspeti

De ce sa nu creezi o carte de oaspeti cu semnatura personalizata si cu imagini din filmarea ta dinaintea nuntii? Cartea de oaspeti semnata devine o amintire pe care o poti rasfoi si care iti va aminti de ziua nuntii tale si de urarile de bine ale celor care au fost alaturi de tine.

 1. Utilizezi fotografiile intr-o prezentare de diapozitive
  De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

  povestea ta de dragoste in diapozitive, fotografie de Southern Light

Pentru un moment cu adevarat special, poti prezenta fotografii din filmarea ta dinaintea nuntii in ziua nuntii. Poti rezerva 5-10 minute din seara, alege o muzica frumoasa si arata-le invitatilor la nunta diapozitive care evidentiaza povestea ta de dragoste.

 1. Pui fotografiile in albumul tau de nunta
  De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

  incluzi fotografii dinaintea nuntii in albumul de nunta

Un album de nunta spune povestea nuntii tale, precum si povestea ta de dragoste. Ce modalitate mai buna poti gasi de a incepe albumul cu imagini dinaintea nuntii?

 1. Obtii cateva imagini frumoase pentru tablouri
  De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

  obtii imagini frumoasea pentru tablouri fotografie de Southern Light

Bineinteles ca vei afisa cateva dintre fotografiile de la nunta pe perete. Ce spui de combinarea acestora cu tablouri facute inainte de nunta?

 1. Obtii fotografii intr-o locatie diferita de locatia din ziua nuntii
  De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

  fotografii inainte de nunta in locatie diferita de locatia nuntii fotografie de Southern Light

In ziua nuntii este bine sa alegi un loc pentru fotografii care se afla undeva langa locul nuntii din cauza timpului. Uneori, s-ar putea sa limitezi locurile pentru fotografii din cauza a cee ace vei purta. Poate nu doresti sa porti rochia de mireasa pe plaja sau undeva unde vantul bate puternic. O sedinta foto inainte de nunta este perfecta pentru a face fotografii intr-un loc complet diferit de locul unde va avea loc nunta. Poate iti doresti sa ai cateva fotografii intr-un loc in care tu si partenerul tau va petreceti de regula timpul imreuna, sau in locul in care a fost facuta cererea in casatorie.

 1. Iti poti ghida fotograful
  De ce sa ai o sedinta foto inainte de nunta

  vei obtine fotografiile de nunta asteptate Foto Credit: Laura Fisher

Poti folosi imaginile dinaintea nuntii pentru a-i spune fotografului tau ce fotografii iti plac si de ce, astfel incat acesta sa se poata concentra pe acele tipuri de fotografii in ziua nuntii. Acest lucru te va ajuta sa obtii fotografiile asteptate in sedinta foto de nunta.

La final, vă invit sa aflati mai multe despre sedinta foto inainte si dupa nunta pe mariusnicolae.com.

Despre autor

Good Weather

1 Comentariu

Leave a Comment