De ce să ai o nuntă restrânsă

Mai mult nu înseamnă întotdeauna mai bun, iar la fel se aplică și în cazul unei nunți. Nu înseamnă că dacă ai o nuntă mare, aceasta va nespus de uimitoare, căci o nuntă restrânsă poate fi la fel. Așadar, să îi ai doar pe cei apropiați lângă tine în ziua când vei face pasul cel mare poate fi un avantaj atât din punct de vedere financiar, cât și din alte motive ce țin de planificare. Te gândești la o nuntă alături doar de cei dragi și apropiați? Citește mai jos de ce „mai puțin este mai mult” în cazul unei nunți restrânse.

teilor.ro

De ce să ai o nuntă restrânsă

1. Lista de invitați va fi gata mai repede
Dilemele vor fi din ce în ce mai absente când va veni vorba de alcătuirea listei de invitați. Poți să dai uitării ideea de a invita orice rudă îndepărtată, coleg, prieten de liceu, prieten al părinților sau alte cunoștințe pe care le-ai cunoscut, prietenii apropiați și familia sunt cei mai importanți pentru tine. Pentru a evita orice conversație ciudată, pur și simplu le poți spune oamenilor care te întreabă despre nunta ta că le mulțumești pentru gândurile bune, însă ai vrut ca acest eveniment să fie unul intim, în familie.

De ce să ai o nuntă restrânsă

Pinterest

2. Evitați aglomerația
Dacă tu și partenerul tău sunteți niște persoane introvertite sau pur și simplu nu vreți să aveți parte de aglomerație, o listă scurtă de invitați este ceea ce vă trebuie. Vă veți bucura mai mult de momentele intime ale ceremoniei sau de primul vostru dans fără ca sute de priviri să se îndrepte asupra voastră. De asemenea, din moment ce îi veți avea aproape doar pe cei „ai casei” vă puteți lipsi de formalitate. În plus, veți petrece timp de calitate cu oamenii dragi vouă.

De ce să ai o nuntă restrânsă

Pinterest

3. Puteți economisi mai mulți bani
Nu există nicio îndoială că mai puțini invitați înseamnă costuri mai reduse. Puteți face economie în ceea ce privește mâncarea, băutura, mese și scaune, puteți reduce și din costurile aranjamentelor florale etc. Această flexibilitate bugetară le permite cuplurilor să opteze pentru alte lucruri cum ar fi o locație mai luxoasă, bani puși deoparte pentru luna de miere etc.

teilor.ro

De ce să ai o nuntă restrânsă

Pinterest

4. O să aveți mai multe opțiuni în ceea ce privește locația
Cuplurile care optează pentru o nuntă mai mare nu au foarte multe opțiuni când vine vorba de locație și adesea trebuie să se limiteze la locația tradițională, restaurantul. O nuntă restrânsă îți permite să te gândești mai departe de atât când vine vorba de locație.

De ce să ai o nuntă restrânsă

Pinterest

5. Stilul nunții
Pentru cuplurile care nu doresc să își sacrifice propriul stil și atmosfera nunții, un eveniment mai restrâns le poate permite să se joace cu decorul așa cum vor. Din moment ce invitații sunt mai puțini, iar costurile se reduc puteți să investiți în decorul visat pe care probabil nu îl aveați dacă optați pentru prea mulți invitați.

De ce să ai o nuntă restrânsă

Pinterest

6. Planificarea nunții va fi mai ușoară și mai puțin stresantă
Gândește-te cât este de greu de gestionat un eveniment mare. Dacă nu aveți timpul necesar să supravegheați toate părțile unei nunți mari, atunci o nuntă restrânsă este o opțiune mai puțin stresantă și vei putea să planifici totul în amănunt. În cazul în care doriți să mergeți într-un anumit loc pentru a vă celebra nunta, atunci un grup mai mic de invitați este cea mai bună opțiune.

De ce să ai o nuntă restrânsă

Pinterest

Asigură-te că în ziua cea mare o să ai lângă tine doar persoanele dragi și apropiate, doar persoanele pe care le cunoști cu adevărat. O nuntă restrânsă îți permite să te gândești în detaliu la toate amănuntele!

teilor.ro

În continuare te invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă artistice, de unde te poți inspira pentru nunta ta.

Despre autor

Ana

2 Comentarii

Leave a Comment