De ce sa ai o nunta intima. Cateva motive

Urmeaza sa va casatoriti si inca nu stiti daca ar fi mai bine sa aveti o nunta intima sau una la care sa ia parte mai multe persoane? Exista unele avantaje daca alegeti prima varianta. Iata care ar fi ele.

Cateva motive pentru care ati putea avea o nunta intima

1. Costa mai putin. Mai putini invitati inseamna mai putina mancare, mai putine mese ce ar trebui decorate, mai putine marturii si invitatii si asa mai departe. Deci va vor ramane mai multi bani de inviestit in alte lucruri cum ar fi rochia de mireasa la care visezi de mica, insa este destul de costisitoare, poate o luna de miere de vis, un fotograf care face poze extrem de bune, insa cere destul de mult pentru serviciile oferite. Daca veti cheltui mai putini bani pentru invitati, veti avea mai multi pe care sa ii investiti in ceea ce va doriti pentru voi. Este un lucru pe care ati putea sa il aveti in vedere cand organizati nunta si inainte de a lua decizia finala in privinta numarului invitatilor.

2. Aveti mai multe optiuni in ceea ce priveste localul la care va avea loc petrecerea de nunta. Mai putini invitati pot incapea in localuri mai mici, intime. Poate este un restaurant mic ce va place tare mult. Sau poate va doriti sa organizati petrecerea de nunta in curtea parintilor vostri sau in curtea foarte frumoasa a unor prieteni. Cu putini invitati puteti sa va extindeti orizontul, sa luati in calcul ami multe variante. Si bineinteles ca si localul poate fi decorat altcumva, spre deosebire de cel care ar gazdui mai multi oameni. Asta in primul rand pentru ca puteti investi mai multi bani in decor. Astfel puteti petrece alaturi de cei dragi intr-un loc de vis, decorat asa cum va place, cu lumini deosebite, de exemplu. Sau cu unele flori spectaculoase, insa mai costisitoare.

nunta intima

DJ Approved

3. Veti evita aglomeratia. Daca sunteti introvertiti, atunci mai putini invitati ar fi o idee buna pentru nunta voastra. De asemenea, veti evita momentele destul de lungi in care trebuie sa ii intampinati pe invitati la nunta. Si in timpul economisit puteti face altceva, puteti sta mai mult impreuna cu oamenii dragi voua. De asemenea, nu veti mai simti o presiune mare asupra voastra in timpul dansului mirilor. Si asta pentru ca nu vor mai fi zeci sau sute de prechi de ochi atintiti asupra voastra. Va veti concentra mai mult asupra dansului, asupra momentului.

4. Mai putin stres. Daca veti avea o nunta mai restransa, atunci nu va veti stresa foarte mult pentru a organiza evenimentul. Nu mai trebuie sa pierdeti mutl timp si multi nervi incercand sa gasiti cea mai buna varianta pentru a aranja invitatii la masa. De asemenea, martutiile de nunta pot fi mai personale, poate chiar mai deosebite avand in vedere ca puteti investi mai multi bani in aceasta directie. De asemenea, daca vreti sa va casatoriti intr-o alta tara sau intr-un alt oras, atunci un numar mai restrans al invitatilor nu va va da batai de cap, deoarece nu trebuie sa va faceti griji in privinta transportului si in privinta cazarii tuturor invitatilor.

Si acum, la final, sa aruncam o privire si pe StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta din care va puteti inspira pentru organziarea evenimentului, fie el unul intim sau nu.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment