De ce sa ai cabina foto la nunta ta?

Fotografia este una dintre cele mai bune metode prin care poti surprinde un moment. Indiferent de ocazie, oamenilor le place să facă fotografii pentru a-și aminti o zi plină de distracție sau de emoție. Fotografia capteaza clipa și transforma in amintire. Ne place să facem fotografii, de la atat de popularele selfie-uri la sedințe foto indelung studiate. De cațiva ani, un nou trend în fotografie a început să faca furori și să fie foarte bine primit de catre invitați, oricare ar fi tipul evenimentului. Este vorba de deja foarte populara cabina foto, cutiuța care face pe loc fotografii deloc formale.  De ce să ai cabină foto la nunta ta?  Experiența unei fotografii făcute de cabina foto este total diferită față de fotografia cu un smartphone sau față de cea făcută de un fotograf profesionist. O cabina foto vă oferă mai mult decât fotografii, vă oferă amintirea unei experiențe unice.

De ce sa ai cabina foto la nunta ta

De ce sa ai cabina foto la nunta ta

De ce sa ai cabina foto la nunta ta?

Surprinde momentul

Desigur, dacă vei avea o cabină foto la nuntă, invitații tăi vor face poze cu prietenii pentru a surprinde distracția evenimentului. Și nu orice fel de imagini. Cabinele foto moderne imprimă pe loc, copii fizice de înaltă calitate a imaginilor. O fotografie printată pe loc înseamnă mult mai mult decât o imagine ce va fi uitată în smartfone imediat după terminarea evenimentului. O cabină foto la nunta ta va face cu atât mai memorabilă ziua pentru tine dar și pentru oaspeții tăi. În plus, ai ocazia să înlocuiești clasicele mărturii cu aceste fotografii pe suport magnetic.

Divertisment nelimitat

De ce sa ai cabina foto la nunta ta

De ce sa ai cabina foto la nunta ta

Știm cu toții cat de distractiv poate fi să faci poze impreună cu prietenii , mai ales într-o cabină foto.  Există o varietate de fundaluri distractive pe care invitații tăi le pot utiliza pentru a face fotografii personalizate. O cabină foto oferă garantat câteva ore de divertisment de calitate.  Una dintre cele mai bune caracteristici ale unei cabine foto este aceea că se adresează tuturor invitatilor indiferent de vârstă! Toată lumea poate participa la distracția unei cabine foto. Nu toti invitatii de la nuntă dansează, multi stau pe margine si privesc. In general la o nunta se pune foarte mare accent in xce priveste distractia pe partea de muzica si dans, dar in pauze ar fi bine sa nu se lase linistea asupra nuntii tale. Cabina foto va anima atmosfera de la nunta ta, indiferent demuzica de pe fundal.

Amuzament

Iar momentul în care mătusile si chiar bunicii lasă distractia clasica la o parte pentru a se fotografia cu accesorii haioase la cabina, este de nepretuit. Sau mesajele haioase sau prea siropoase pe care le vei găsi dupa nunta în guest book. Cabina foto este o sursa nelimitata de amuzament, de la matusa cu ochelari de albinuta la domnisoarta de onoare purtand o mustata haioasa.

Mai mult timp liber pentru voi

Cabina foto nunta StudioBlitz.De ce sa ai cabina foto la nunta ta?

Cabina foto nunta StudioBlitz. De ce sa ai cabina foto la nunta ta

In timp ce oaspetii tai se vor distra la cabina foto, vei avea timp in care sa te poti relaxa fara sa stai cu grija ca invitatii tai se vor plictisi. O cabina foto este ideala, acoperind cu succes momentele de pauza. Fii sigur ca invitatii vor  forma coada in jurul cabinei foto.

Suna pentru rezervarea cabinei foto la 0726728260. Pret 700 de lei, fara limita de fotografii printate

Cabina foto nunta StudioBlitzofera toate aceste servicii: Fotografii in format 10X15, fundalul foto personalizat, fotografii magnetice pentru a le oferi drept marturii invitatilor tai, zeci de accesorii amuzante dar si un operator care va fi acolo pe toata durata evenimentului si de ce nu un guest book pe care sa il tii alaturi de albumulfotode la nunta. In plus poti opta pentru upload pe Facebook sau pentru mesaje video de la invitatii tai. Cat de amuzante vor fi vei decide singr!

Cabina foto nunta StudioBlitz. De ce sa ai cabina foto la nunta ta

Cabina foto nunta StudioBlitz.

 

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment