De ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile

Timpul indelungat necesar pregatirii unei nunti, nunta in sine, o luna de miere romantica dupa nunta, toate acestea presupun anumite emotii si atasament fata de lucrurile pe care le folosesti cand traiesti astfel de momente. De aceea nu trebuie sa surprinda pe nimeni daca dupa nunta o mireasa se intreaba daca sa isi vanda rochia, sa o inchirieze doar, sau daca sa o pastreze ca pe un suvenir. Ceea ce se intampla insa cu rochia de mireasa dupa nunta depinde insa numai de tine si de increderea pe care o ai in decizia luata. Deci, ce poti face cu rochia de mireasa dupa nunta?

teilor.ro

De ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile

culoarea alba a rochiei de mireasa nu este obligatorie Credit Foto : Ionut Barbulescu

Este dificil insa pentru anumite persoane sa le convingi ca semnele si superstitiile nu au nici o legatura cu viata personala. Mai jos voi expune cateva motive care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie in legatura cu rochia ta de mireasa, in cazul in care ai indoieli. Citeste si despre rochia de mireasa in superstitii. De ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile vei afla daca termini de citit acest articol.

De ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile

 1. Nu-ti face griji

In zilele noastre, rochia de mireasa poate avea diverse modele, de la rochie scurta pana la rochie care poate fi transfirmata in lenjerie. De asemenea, culoarea alba a rochiei nu mai este obligatorie.

De ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile

culoarea alba a rochiei de mireasa nu este obligatorie Sursa: blankamatragi

Asta ca sa nu mai spun despre faptul ca rochia de mireasa poate fi inlocuita de un costum. De asemenea, exista multe mirese care imprumuta rochia doar pentru ziua nuntii sau o inchiriaza fara sa isi faca griji despre persoana care a purtat inaintea lor rochia. Deci de ce sa i-ti faci tu griji in legatura cu asta?

teilor.ro

 1. Daca nu te poti desparti de rochia ta de mireasa

Daca rochia din ziua nuntii tale este foarte importanta pentru tine si instrainarea ei nu te lasa sa dormi linistita, poti sa o pastrezi, cu toate ca nu este necesar. Rochiei tale de nunta ii poti da diverse alte intrebuintari. Ceea ce conteaza este sa iti folosesti creativitatea si sa pui suflet in ceea ce faci. Ce poti face cu rochia ta de mireasa daca te hotarasti sa o pastrezi?

 • La 2-5 zile de la nunta se frecomanda curatarea uscata a rochiei, apoi impacheteaz-o intr-un recipient pentru vidat, scoate aerul si tine-o ca pe o amintire nepretuita.
  De ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile

  pastreaza rochia de mireasa ca amintire

 • Organizeaza o sedinta foto cu mirele tau si faceti poze in timp ce va murdariti cu vopsea, innotati in mare sau mergeti prin noroi….
  De ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile

  organizeaza o sedinta foto inedita cu mirele tau Credit Foto: Ionut Barbulescu

 • Foloseste corsetul rochiei de mireasa pentru a-ti creea o superba tinuta de seara.
  De ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile

  tinuta de seara din corsetul rochiei de mireasa Sursa: style-up

 • Din fusta vaporoasa a rochiei fa o rochie frumoasa pentru fiica ta sau haine pentru viitorul vostru copil.

Lista poate continua, totul depinzand de imaginatia ta.

 1. Voalul de mireasa vindeca boli

Exista o superstie care spune ca voalul de mireasa iti va vindeca copii de boli. Eu personal nu stiu sa se fi intamplat vreodata cu adevarat asta, dar daca te simti mai comod, poti pastra intact voalul tau de mireasa si sa vinzi restul tinutei. Vezi si alte idei trasnite pentru rochia de mireasa.

 1. Rochia unei mirese divortate

Pentru o mireasa care a divortat, sa isi vanda rochia de mireasa este cea mai buna optiune.  Pentru cumparatoare, poate sa cumperi o astfel de rochie nu este prea placut. Gandeste-te numai insa ca in zilele noastre divorturile sunt o normalitate. Si apoi daca cumperi rochia de mireasa de la o sotie fericita in prezent, care insa va divorta in doi ani, va fi rochia de mireasa de vina? Crezi ca poti ghici soarta cuplului fericit in prezent in viitor?

teilor.ro

De ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile

nu conteaza a cui a fost rochia de mireasa Credit Foto: Ionut Barbulescu

Sau gandeste-te la miresele care cumpara rochiile la mana a doua. Ele stiu care a fost soarta miresei care a purtat rochia? Vezi si aici ce rochie de mireasa ti se potriveste.

Oricare dintre rochiile pe care le poti face din rochia ta de mireasa pot fi imbracate si la aniversarea casatoriei tale. Afla mai multe despre cum sa organizezi o astfel de aniversare si despre cand poti scoate verigheta dupa nunta. 

 

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment